FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-09-02

3. innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Kiállítás és Vásár 2010 - Egy hét a kezdésig, szeptember 9-11.

Harmadik alkalommal telik meg zúgó gépek, előadók, kiállítók és érdeklődők hangjával a soproni MKB Aréna. Nyolcezer négyzetméteren több mint 120, az erdőgazdálkodás és faipar területén érintett vállalkozás, cég és szervezet képviselteti magát, innovatív, újszerű és magas műszaki nívót bemutató termékekkel és szolgáltatásokkal. A minőségi árukat kellemes környezetben, baráti légkörben, szakmai tanácsadás mellett veheti szemügyre minden látogató.

A vásár határainkon túl is egyre népszerűbb, hiszen érkeznek kiállítók Ausztriából, Szlovákiából, Németországból egyaránt!

 

A kikapcsolódás teljesebb lehet, ha rendezvényeinket is meglátogatja. Szeptember 10-én este nyolctól minden táncos kedvű érdeklődőnek az ingyenes Old Boys koncerten a helye! Szeptember 11-én, szombaton a család minden tagja találhat kedvére való szórakozást. A gyermekeket egész napos erdei ismeretterjesztő program várja, élménypályákkal és ismeretterjesztő feladatokkal.

 

Számos bemutatón kerülhetünk közelebb a modern kor vívmányaihoz, a jövő útjaihoz. Különösen a pályaválasztás előtt állók figyelmét keltheti fel a Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karának bemutatója a mechatronika tudományáról. Kiderül többek között, hogy mitől nevezhetünk egy gépet "intelligensnek", vagy mi a feladata egy mechatronikai szakembernek?

 

Szintén izgalmas területet tekinthetünk meg a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdő- és Fahasznosítási Egyetemi Tudásközpontjának (NymE-ERFARET Nonprofit Kft.) standján. Legfrissebb tevékenységi körük, a 3D Tech Laboratórium szolgáltatásainak bemutatásával debütálnak a rendezvény mindhárom napján. Testközelből megvizsgálhatja bárki, hogyan végzi a 3D-szkenner a tárgyak térbeli beolvasását, szakszóval élve a mérnöki visszafejtését (reverse engineering).

 

Kiemelten a faipari gyártóknak ajánlva tartja meg bemutatóját a Lehel's Management Tanácsadó Kft. a TPC System Informatikai rendszerről. A rendszer lényegétől, kedvező hatásaitól, megtérülésétől, telepítésétől át a működéséig mindent megtudhat az, aki ellátogat az MKB Arénába a három nap valamelyikén.

 

Az ingyenes értékesítési tréningen elsősorban vállalkozók számára érdekes kérdések kerülnek terítékre. Megtudhatjuk, miért veszik az egyik terméket és miért nem veszik a másikat, érdemes-e hirdetni, engedményt adni, kikből lehetnek vevők?

 

Látogasson el programjainkra, vegye szemügyre kiállítóink standjait, érezze magát Ön is otthon a hazai erdészet és faipar fellegvárában!

 

A részletes rendezvénynaptár ide kattintva megtekinthető, a www. innolignumsopron.hu elérhetőségen.

(x)

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.