FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-07-01

Nyitott kapuk Lentiben, a faipari üzemben

Először szervezett nyílt napot potenciális vevői és partnerei számára Lenti egyik meghatározó vállalkozása, a Németh-Fa Kft. A péntek délután kezdődött program során nemcsak új termékeiket de a gyártás folyamatát is bemutatták.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-onNémeth László (jobbra) a festőüzem működéséről is tájékoztatta a látogatókat - Fotó: Gyuricza Ferenc

Az üzemlátogatás kapcsán a kilencven főt foglalkoztató faipari vállalkozás tulajdonosa, Németh László elmondta, hogy bár az építőipari recesszió rájuk is hatással volt, ám megfontolt és tudatos üzletpolitikával talpon lehetett maradni a gazdasági válság idején is. A lenti cég ezt elsősorban az egyedi igények kielégítésével érte el, jelenleg a legtöbb megrendelést a családi házas építkezőktől kapják, ám érdekes módon nem helyből, hanem főleg Budapest környékéről. Ennek okán vagyunk jelen Budapesten a Magyar Bútor Galéria bemutatótermében is.


A látogatók a legfejlettebb CNC-technikájú gépek működését is megismerhették - Fotó: Gyuricza Ferenc

- Rendkívül nyomott áron ugyan, de folyamatosan vannak megrendeléseink - sorolta a cégtulajdonos. - Specialitásunk, hogy a háztetőtől a nyílászárókon át a padlózatig minden olyan igényt ki tudunk elégíteni, ami a fához kapcsolódik. Emellett komplett gerenda- és faházakat is készítünk.

 

A nyílt nap során ez utóbbi termékek közül az újdonságnak számító kocsi- és esőbeállókat, télikerteket  is bemutatták. A programnak továbbá részét képezte egy új galéria megnyitója, ahol először Nemes László zalaegerszegi festőművész új, fához kötődő alkotásai kerültek kiállításra. A tárlatot Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere, országgyűlési képviselő nyitotta meg.

 

Néhány kép ízelítőül

 

A tárlatról készült fotógaléria itt érhető el.

Forrás: ZalaiHírlap

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.