FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-07-25

Bútoripari műhelycsarnok avatás Győrben

A napokban adták át a Linea Bútor Kft. győri telephelyének új, 2850 négyzetméteres műhelycsarnokát. Zsadányi Lászlót, a cég ügyvezetőjét kérdeztük a fejlesztés jelentőségéről és az elkövetkező évek terveiről.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

"Társaságunk, a Linea Bútor Kft. 2008-ban, a világválság talán legnehezebb pillanataiban határozta el, hogy bővíteni fogja győri bútorgyári kapacitásait" - kezdte a kisalfold.hu-nak Zsadányi László, a cég ügyvezető igazgatója.

"Ugyan az azóta eltelt három év során a magyar bútoripar vállalatainak mintegy kétharmada eltűnt, úgy érezzük, hogy helyes döntést hoztunk. Bízunk benne, hogy 2012-től a piaci körülményeink is javulnak, s ennek megfelelően a győri fejlesztéseinket tovább kívánjuk még bővíteni, s így ezt a beruházást várakozásunk szerint következő fejlesztési ütemek követnek majd" - folytatta Zsadányi László.

 

Tervben a következő üzemcsarnok felépítése

"Jövő évtől a jelenlegi központi épület teljes körű felújításával és egy új irodaépület felépítésével kívánjuk ezt a munkát folytatni, melyet várhatóan 2013-ban tudunk befejezni.

Ezt követően 2014-ben a mostani terület túlsó, Győrszentiván felőli részén a cégcsoport egy másik tagja, az Ava-Pack Kft. egy újabb 4000 négyzetméteres csarnok kialakítását tervezi.

A létrejövő épületegyüttes várhatóan megfelel majd annak a célnak, hogy vállalatunk továbbra is fontos és növekvő szerepet töltsön be a magyar bútorpiacon" - mondta a Linea Bútor Kft. ügyvezető igazgatója.

 

2014 végére már több mint 100 embernek adhat munkát a győri bútorgyártó cég

"A jelenlegi első ütem átadásával ebbe az irányba tettünk fontos lépést. Ez a 2850 négyzetméteres üzemcsarnok részben a cégcsoport belsőépítészeti és építőipari munkákhoz kapcsolódó kapacitásainak fejlesztését kívánja szolgálni.

Az elmúlt egy évben mintegy 10 fővel bővítette munkavállalói létszámát társaságunk a kisalföldi megyeszékhelyen, s így már több mint 60 főnek biztosítunk munkát.

Ez a dolgozói létszám terveink szerint 2014 végére a győri telephelyünkön meghaladja majd a száz főt" - zárta szavait Zsadányi László.

Forrás: Kisalföld

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.