FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:2012-08-17

Gyászjelentés - Csibi Sándor [85]

A Pilisi Parkerdő nyugalmazott építésze, Csibi Sándor 2012 július 28-án, életének 85. és házasságának 60. évében békésen elhunyt.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A hamvasztás utáni búcsúztató gyászmiséjét 2012. augusztus 10-én délelőtt 11 órakor tartották a zugligeti Szent Család Plébánia templomban (1125 Bp. Szarvas Gábor utca 52). A család szeretett halottját - akaratának megfelelően - szűk családi körben helyezi végső nyugalomra egy későbbi időpontban a Dorogi Temetőben.

 

 

Csibi Sándor 1927 május 31.-én Szászrégenben (Erdély) született. Marosvásárhelyen a Bólyai református kollégium hallgatójaként érettségizett l947-ben.

Azonnal felutazott Budapestre és beiratkozott a Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karára. Budapesten több helyen megtalálni azokat a létesítményeket, melyekhez a Hídépítő Vállalat dolgozójaként munkájával hozzájárult. Beosztott mérnök volt többek közt a Dózsa György úti felüljáró, a József városi pályaudvar rendezési munkáinál, majd a Dorogi vízmű építésekor.

 

1954-ben a Földművelésügyi Minisztérium Beruházási Hivatalában vállalt állást, ahonnan a későbbiekben több névváltozáson átment Budapesti Állami Erdőgazdasághoz került, itt nyugdíjazásáig végezte az erdészetek építési feladatait, az erdészlakok, irodák, fafeldolgozó üzemek és új beruházások építkezéseinek vezetését. Főbb munkái a ráckevei kastély állagmegőrzése, a telki és a gyarmatpusztai vadászházak beruházói, műszaki ellenőri feladatainak elvégzése voltak. Sok korábbi elismerés után, ez utóbbit emlékplakettal jutalmazták.

1952-ben nősült meg, két gyermeke és két unokája van. Egy hónappal 60. házassági évfordulója előtt vitte el meggyengült szíve 85 éves korában.

Úgy fogunk rá emlékezni, mint hűséges társra, családszerető apára, önzetlen jó barátra és kollégára. Szerette az életet, jó humorral nyugtázta még a nehézségeket is, számos kiszólása ma is gyakran idézett mondat munkatársai és családja körében Az utóbbi évek betegségeit türelemmel viselte, de megnyugvással vette tudomásul, hogy egyszer mindent be kell fejezni. Kívánsága szerint Dorogon fog megpihenni.

Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.