FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:2012-09-19

PANTONE ülőgarnitúra: Magyar Termék Nagydíj 2012

A Kanizsa Trend Kft. 2012-ben a PANTONE modellel elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Kitüntető Címet. A Díj átadására ünnepélyes keretek közt a Parlamentben került sor 2012. szeptember 4-én.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

A Magyar Termék Nagydíj pályázatot az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Magyar Export-Import Bank Zrt., a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB), a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a TÜV Rheinland InterCert Kft. 15. alkalommal írta ki és valósítja meg a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai támogatásával.

A 15 esztendő alatt idén született a legtöbb győztes pályázat (58), melyekkel együtt a megítélt Magyar Termék Nagydíjak száma összesen 342-re emelkedett. 2012-ben összesen 23 témakörben lehetett pályázatot benyújtani, melyek közül a legnagyobb arányban, 30%-ban idén is az élelmiszeripar képviselői nyertek el nagydíjat. A díjazottak Magyarország 17 megyéjét képviselik (Zala megyében a Kanizsa Trend Kft. az egyedüli), a nyertes pályázók 40%-a budapesti, 60%-a pedig vidéki székhellyel rendelkezik. A díjazottak 42%-a először pályázott a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy  elnyerésére, azonban a kitüntetettek 58%-ának különböző termékei vagy szolgáltatásai korábban már elnyerték ezt a kitüntetés.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntetés szigorú követelményrendszerre épül. A pályázatokat több fordulón keresztül, független, szakértőkből álló zsűri értékelte. A pályázati rendszer garanciája a díjazottak folyamatos utóellenőrzése. A zsűri fokozottan vette figyelembe a kiírási feltételek teljesítését, a hazai és nemzetközi piacokon való versenyképességet, az áruk, szolgáltatások megfelelőségét, az energiatakarékosságot, környezetbarát megoldások alkalmazását a termékben a gyártás során, vagy a szolgáltatás igénybevételekor a fogyasztónak kínált előnyöket, a fogyasztóvédelmi törvény előírásainak teljesítését és nem utolsó sorban a szakértők állásfoglalását.ű

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet magyar-angol nyelvű díszoklevél és a Hollóházi Hungarikum Nonprofit Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea tanúsítja.

A Magyar Termék Nagydíj elnyerése fontos azoknak a hazai gyártóknak és forgalmazóknak, akik jó minőségű, tartós termékekkel foglalkoznak, és az erős piaci versenyben növelni kívánják a termékeik iránti bizalmat.


Pantone garnitúra a Kanizsa Trend Kft. bemutatótermében, az Őszi Partnertalálkozó résztvevőivel

A PANTONE elegáns, modern designt követő ülőgarnitúra, nagy ülőfelülettel és felnyitható háttámlákkal fokozza a kényelmet, a Kanizsa Trend 2012-es újdonsága. A Magyar Termék Nagydíj szépen cizellált logója, mely a MINŐSÉG EMBLÉMÁJA, méltán különbözteti meg a Kanizsa Trend PANTONE modelljét más termékektől.

(FATÁJ kiegészítés: a vállalkozás másik modelje a BIBLIO három éve nyerte el ugyanezt a védjegyet: Biblio - Magyar Termék Nagydíj 2009)

Forrás: Kanizsa Trend Kft.

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.