FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-12-05

Bricostore: kesergő dolgozók, panaszos vevők

Ahogy arra számítani lehetett, nem megy fájdalommentesen a Bricostore kivonulása Magyarországról. A december végéig működő áruházlánc dolgozói közül sokan csalódottságuknak adnak hangot, a végkiárusítás miatt.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

A sajtó az elmúlt hetekben kiemelten foglalkozott az idei év egyik legfontosabb kiskereskedelmi témájával, a Bricostore barkácsáruház-lánc kivonulásával. A cég a túl éles piaci versennyel és a francia menedzsment döntésével indokolta, hogy év végére bezárja mind a kilenc magyarországi áruházát, ezer dolgozó válik munkanélkülivé. Két hete kezdődött a végkiárusítás, az árengedmények miatt sokan keresik fel a boltokat, a készletek egyre fogynak.

 

A Bricostore munkavállalói pedig az áruházlánc hivatalos Facebook-oldalán adnak hangot elégedetlenségüknek. Vannak, akik a tömegre, a felgyorsult munkatempóra panaszkodnak. Találkozni olyan hozzászólásokkal is, amelyekben az elvesztett munkahelyek miatt sajnálkoznak dolgozók, vásárlók egyaránt. Előfordul, hogy egy-egy Bricostore-dolgozó a vevőkkel szócsatázik arról, miért van tömeg az áruházakban, miért hiányzik sok termék, vagy hogy miért nem veszik fel a központi telefonokat.

 

"Ebben az őrületben, utolsó heteinkben, jól esik egy-egy kedves szó, egy őszinte mosoly. Mi, a számunkra szomorú időben is megteszünk mindent, hogy kiszolgáljuk vásárlóinkat" - írja egy bolti dolgozó.

 

Az oldal olvasóinak többsége arról próbál információhoz jutni, hogy kapható-e valamely termék, vagy hogy mikor mennyien vannak az áruházakban. Sokan nehezményezik a sorban állást vagy a készlethiányt, mások sajnálatukat fejezik ki az üzletbezárások miatt.

 

Közben a Bricostore válaszol is a felmerülő kérdésekre, próbálják nyugtatni a kommentelőket: "Nagyon sajnáljuk, ha csalódnotok kell. Ha láttátok a fotókat vagy jártatok nálunk, tudhatjátok, milyen fejvesztett hangulat uralkodik. Igyekszünk az előírásoknak eleget tenni, és az instrukcióknak megfelelően végkiárusítani. Sajnos az idő nem a barátunk, mert a döntés is hirtelen jött, és az ehhez kapcsolódó tennivalókra sem kaptunk túl sok időt. Köszönjük az együttérzést."

Forrás: Pénzcentrum

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.