FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-10-01

River House lehet a legdrágább lakás

New York legnagyobb és legdrágább otthonává alakítják át az 1930-as években emelt River House nevű art deco apartman-toronyház magánklubját. Az utcáról nyíló bejárattal és vízparti kerttel rendelkező ötemeletes klubban nagyjából tíz manhattani házra elegendő szoba van.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

"A megfelelő ember számára ez a trófeák trófeáját jelenti" - mondta az épületről Kirk Henckels, az ingatlan eladásában nem érdekelt Stribling & Associates nevű ügynökség munkatársa.

 

Az East River partján álló épület intéző bizottsága azután döntött az 5700 négyzetméteres helyiség eladásáról, hogy nem sikerült megegyeznie a River Club of New York nevű zártkörű klubbal a hosszú távú bérleti szerződés megújításáról, vagy a helyiség megvásárlásáról.

 

A nonprofit csoport azóta bérelte a helyiséget, hogy a 26 emeletes art deco torony 1931-ben megnyílt. A klubnak két teniszpályája, egy medencéje, egy squashpályája és egy kártyaszobája van. Magának az épületnek pedig olyan hírességek voltak már a lakói, mint Henry Kissinger és a regényíró Barbara Taylor Bradford.

 

A helyiség átalakítási tervei között szerepel a könyvtár és egyéb szobák belmagasságának megduplázása, az egyik teniszpálya megtartása és egy 25 méteres, kertre nyíló medence kiépítése - írják a The Wall Street Journal című amerikai napilap hírportálján.

 

Az eddigi legdrágább New York-i ingatlan egy 626 négyzetméteres penthouse lakás volt, amely 88 millió dollárért talált gazdára. Az art deco toronyház 130 millió dollárt, vagyis átszámítva 28,6 milliárd forintot érhet.

 

Képgaléria!

Forrás: hvg.hu

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.