FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-10-15

Óriási növekedés az IKEA csoportnál

A 2013 augusztus végégig záródó egy évben az IKEA csoport eladásai 27,9 milliárd eurót tettek ki, ami 3,1 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest (és 3,6 százalékos növekedést az árfolyamváltozásokat is figyelembe véve). A hasonló profilú áruházak eladásainak növekedése 1,8 százalékos volt.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

"A kedvező ár-érték arány egyre fontosabb szempont a vásárlóinknak. A növekvő eladások jól mutatják, hogy az emberek világszerte nagyra értékelik törekvésünket, miszerint jó minőségű, formatervezett termékeket kínálunk alacsony áron" - mondta Peter Agnefjäll, az IKEA csoport elnök-vezérigazgatója (2013. szeptember 1-től tölti be ezt a pozíciót).

 

"Ha a fenntartható életről van szó, jelenleg az emberek többsége arra törekszik, hogy csökkentsék energiaszámlájukat. Ehhez mi is igyekszünk segítséget nyújtani elérhető árú, energiatakarékos LED termékeinkkel, amelyekből tavaly 20 millió darabot értékesítettünk. Továbbá célul tűztük ki, hogy 2016-ra minden lámpánkban és világítási termékünkben kizárólag LED-et fogunk használni annak érdekében, hogy még többen mérsékelhessék otthonuk kiadásait. Hisszük, hogy a fenntarthatóság nem luxus. Azt mindenki számára elérhetővé kell tenni" - folytatja Peter Agnefjäll.

 

Tavaly az IKEA a legnagyobb növekedést Oroszországban és Kínában érte el, de jelentős előrelépés volt tapasztalható Észak-Amerikában is. Míg Dél-Európára továbbra is hatással van a jelenlegi gazdasági helyzet, az IKEA Csoport szinte valamennyi piacon növelni tudta piaci részesedését.

 

A 2013-as gazdasági évben az IKEA tovább növekedett, összhangban az IKEA legfőbb célkitűzésével, hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége számára, amelyhez a szilárd alapot a kizárólag saját erőforrásból történő terjeszkedés és a hosszú távú döntéseket támogató, hatékony és eredményes gazdálkodás jelenti.


Az IKEA Lakberendezési Kft utolsó öt gazdasági éve számokban
Forrás/grafika: Napi.hu/Céginfo

 

Forrás: vg.hu

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.