FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-10-22

Bioenergia Világ kiállítás 2014 márciusában

2014. március 12-13-án immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a bioenergia szakma legkompetensebb rendezvénye, a RENEXPO Central Europe, amely egyedülálló módon kiemelten magas nemzetközi és szakmai támogatottságot élvez évről évre. Ennek részeként szervezik a Bioenergia Világ kiállítást.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

Új üzleti lehetőségek után kutat a megújuló energiák piacán? Bővíteni szeretné partneri hálózatát? Vagy olyan technológia, szolgáltatás birtokában van, amelyet szakembereknek kíván bemutatni?

 

A 2007-2014 közötti időszakban az ÚMVP keretében a magyar állam támogatni kívánja a megújuló energia felhasználását növelő beruházásokat, kiemelten (többek között) a biomassza kazánok felhasználását, mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

 

2014. március 12-13-án immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a bioenergia szakma legkompetensebb rendezvénye, a RENEXPO Central Europe, amely egyedülálló módon kiemelten magas nemzetközi és szakmai támogatottságot élvez évről évre.

 

A kiállítás mellett több magas színvonalú szakmai program is zajlik, amelyek közül kiemelnénk az 5. Nemzetközi Biogáz Konferencia és a 2. Biomassza fűtéstechnika workshop.

 

A RENEXPO kiváló lehetőséget kínál új partnerek szerzésére, vagy a meglévő kapcsolatok ápolására, fenntartására. Továbbá lehetőséget nyújt a szakmai közönség felé való koncentrált bemutatkozásra stand és/vagy előadások formájában. A kiállítás két napja alatt közel 2500 szakmai látogató várható.

 

Még nem késett le semmiről! Foglalja le standhelyet a kiállításra 2013. október 31-ig és megajándékozzuk egy RENEXPO hírlevél hirdetéssel, amelyet 15.000 címre küldünk ki valamint elhelyezzük cége linkelt logóját a Bioenergia Világ aloldalon.

 

Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

 

Az ajándék hirdetésért kérjük az ajánlatkéréskor adja meg a FATÁJ jelszót.

 

Az Ön profiljába inkább egy szakmai programon való megjelenés illeszkedne? Tekintse meg szponzori csomagjainkat és válassza ki az Önök cégéhez leginkább illeszkedőt!

 

Ha Ön is megjelenne Közép-Európa energetikai szakvásárán kiállítóként, szponzorként, vagy előadóként, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk szíves rendelkezésére!

 

 

Forrás: REECO Hungary Kft.


DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.