FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-10-28

Pro Comitatu díj Tengerdi Győző részére

Tengerdi Győző, a HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója részére a Veszprém Megyei Közgyűlés Pro Comitatu díjat adományozott. A kitüntetést Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Önkormányzat elnöke 2013.10.22-én ünnepi közgyűlés keretében adta át a díjazottnak.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

LAUDÁCIÓ:

 

Tengerdi Győző

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke a Közgyűlés Ügyrendi Bizottságának egyetértésével Tengerdi Győző a HM VERGA Zrt. vezérigazgatója részére PRO COMITATU díjat adományoz:

Veszprém megye fejlődése, hírnevének gyarapítása érdekében kifejtett példaértékű tevékenysége, munka iránti alázata, elkötelezettsége elismeréseként.

 

Tengerdi Győző a HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója.
Kiemelkedő egyéniséggel, nagy szakmai felkészültséggel irányítja, fejleszti az erdőgazdaságot, nagy figyelmet fordítva a Magas-Bakony és Bakonyalja tájegység természeti kincseinek védelmére.

Munkásságában fontosnak tarja a társadalmi szerepvállalást. Fáradhatatlanul, szociális érzékenységgel és konstruktív együttműködésével hatékony kapcsolatokat alakított ki önkormányzatokkal, civil szervezetekkel, egyházakkal, a lakossággal.

Külön méltatást érdemel vezérigazgató úr humánuma. Számos közhasznú akció valósulhatott meg megyénkben általa. Segíti a települések fejlődését, önzetlen adományaival hozzájárul a szociális gondok enyhítéséhez.

A felnövekvő generáció környezettudatos és természet-közeli magatartásra nevelését szem előtt tartva, nevéhez fűződik számos pályázat, fotókiállítás, tehetséggondozó program megvalósítása is.

"Az erdő nemcsak a benn élő állatvilágé, az erdészeké vagy a vadászoké, hanem a természetjáróké, vagy akár a hétköznapi kirándulóké is." Ezzel a mottóval indította a Veszprémi Erdőgazdaság "a Jövő a kezünkben van" elnevezésű programját az erdők közjóléti funkcióinak bővítésére. Kerékpárutakat, túraútvonalakat építettek, erdei iskolákat, kilátókat, táborhelyeket alakítottak ki, ezzel új munkahelyeket is teremtve, Veszprém megye szépségét, turisztikai vonzerejét növelve.

Vezérigazgató úr tevékenysége katasztrófahelyzetben is példaértékű. A Zrt. társadalmi szerepvállalása, és segítségnyújtása a Vörös-iszap tragédia idején és az árvízi védekezésben is kiemelkedő volt.

Tengerdi Győző személyes példája, szociális érzékenysége, nehézségektől sem visszariadó, megoldáskereső hozzáállása új lendületet hozott a Zrt. életébe. Munkássága példaértékűen szolgálja Veszprém megye fejlődését.

 

Köszönjük, és gratulálunk munkásságához.

Forrás: VERGA Zrt.


DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.