FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-12-11

A Debreceni Egyetemen képzik a NYÍRERDŐ Zrt. vezetőit

A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye állami tulajdonú erdeit kezeli. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy társaságunknál minden munkaterületen jól felkészült szakemberek dolgozzanak, ezért több mint 35 millió forintból valósítunk meg munkahelyi képzést.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjában idén áprilisban a NYÍRERDŐ mintegy 22 millió forintot nyert erre a célra, ezt a pénzt 13,4 millió forint önerővel egészítettük ki. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében eljáró ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.-vel kötöttünk szerződést. A Humán Aspektus Kft. által lebonyolított képzés két részből áll. A "Személyes hatékonyság növelése" elnevezésű 40 órás, négy modult magába foglaló kurzuson 82 kerületvezető erdész és vadász vett részt. Az oktatásokat június és szeptember között az erdészeteinknél bonyolítottuk le. A képzések elvégzéséről tanúsítványt kaptak munkavállalóink - mondta Szalacsi Árpád, az erdészeti társaság vezérigazgatója.

Az oktatás második része 2013. december 10-én kezdődik. "A sikeres vezetés módszertana" című 40 órás kurzuson 18-an vesznek részt, a társaság vezetőin kívül erdészeti igazgatók és osztályvezetők. A képzés első napjának helyszíne a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma.

A kapcsolatunk nem új keletű, régóta kiemelten jó viszonyt ápolunk az oktatási központtal. Jó példa erre, hogy a Természetvédelmi, Állattani és Vadgazdálkodási Tanszék kihelyezett tanszékeként erdészeti és vadgazdálkodási ismeretek oktatása folyik az erdőgazdaság egységeiben. Társaságunk szakemberei közül többen is részt vesznek a hallgatók felkészítésében, és aktívan közreműködnek az államvizsga bizottságok munkájában is. Lehetőség van arra is, hogy vadgazda mérnök hallgatók kötelező szakmai gyakorlatukat nálunk teljesítsék  - emlékeztetett a cégvezető.

 

 

Sajtóközlemény - NYÍRERDŐ Zrt.

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.