FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-12-20

A 2013. Év Lakberendezője - nyílt pályázati kiírás

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetősége van a lakberendezőknek, hogy a szakma által megmérettessék magukat a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt Az év lakberendezője cím elnyerése érdekében.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), mint országos és szakmailag elismert szövetség, működésének első pillanatától kiemelt feladatának tekinti a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését, illetve a lakberendezők személyes kibontakozási lehetiségének megteremtését. A 2003. óta minden évben kiírt pályázat a tavalyi 2012-es évben vált teljesen nyílttá. A nyíltság értelmében azok is részt vehetnek a megmérettetésen, akik nem tagjai a szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy beadhatja pályázatát egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában),
illetve csoportosan is. (A pályázati feltételekről részletesebben a www.evlakberendezoje.wordpress.com oldalon olvashat.)

 

A LOSZ célja, hogy összefogja és segítse a hazai lakberendezőket, tovább képezze szakmai ismeretüket, gyakorlati módszereiket, illetve a munkavégzés során - esztétikus és maradandó dizájnélmény formájában - biztosítsa, a szakmai szempontok maximális szem előtt tartásával végzett, lehető legjobb minőségű ügyfélkiszolgálást és a felek érdekvédelmét.

 

Az idei évben szeretnénk a lakberendezők szakmai elismerése, a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka díjazásán túl az összes hazai lakberendező figyelmét felhívni a szakmai összefogás fontosságára és a társszakmákkal történő hatékony együttműködésre is. Mindemellett fontosnak tartjuk magának a magyarországi lakberendezői szakmának a megújulását és megbecsülését is.

 

Éppen ezért került a 2013. évben a különdíj középpontjába a fürdőszoba, mely "kicsisége" mellett nagyon is fontos részét képezi életterünknek. (Eddigi díjazottainkról és a tavalyi nyertesekről itt olvshat.)

 

A pályázati anyag tartalma:

 

Az Év Lakberendezője és az Év Lakberendező Teamje kategóriában a feladat egy-egy megvalósult munka bemutatása. A szokásos pályázati Tabló mellé idén a megvalósult munka Tervdokumentációját is be kell nyújtani a pályázat mellékleteként, melyet a Szakmai Zsűri bírál el.

 

Az Év Pályakezdő Lakberendezője kategóriában idén a most épülő Olimpia Lakópark egyik lakásának berendezése a feladat, a megadott kiírás szerint.

 

A pályázatok leadásának határideje: 2014. február 4. (kedd) 16.00 óra

A pályázatok leadásának helyszíne: a LOSZ Titkársága

(2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A. - MaxCity Áruház, 219-es üzlet).

 

A 2013. évi pályázat feltételei: www.evlakberendezoje.wordpress.com

 

A pályaművek értékelését, elbírálását neves szakemberekből álló zsűri (dr. Bálint Imre Ybl díjas építész, Szenes István Ybl díjas belsőépítész, dr. Slézia József művészettörténész, Ebedli Gyula belsőépítész és Pozsonyi József belsőépítész) végzi. A zsűri a munkákat egységes pontozási rendszer szerint pontozza és a pontszámok összesítését a zsűri választott elnöke, illetve a bizottsági személyek közösen végzik. A zsűri elnöke minden pályaműről, helyezéstől függetlenül, írásos értékelést ad.


Forrás: LOSZ

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.