FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2014-07-17

Új Széchenyi Terv helyett Széchenyi 2020 és arculatváltás

A korábban Új Széchenyi Terv név alatt futó pályázati rendszert felváltotta a "Széchenyi 2020" program, ami teljes arculatváltást is jelent. Az új arculati elemeket és az új arculati kézikönyv előírásait július 11-től kötelező alkalmazni.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A korábban Új Széchenyi Terv név alatt futó pályázati rendszert felváltotta a "Széchenyi 2020" program, ami teljes arculatváltást is jelent. Az új arculati elemeket és az új arculati kézikönyv előírásait július 11-től kötelező alkalmazni.

A 2014. előtt elnyert pályázatokra is vonatkozik ez, tehát a futó pályázatok minden július 11. után elkészölő anyagnál (kiadvány, sajtóanyag, stb) az új arculatot kell alkalmazni. A korábban készült anyagokat ez a változtatás nem érinti, a korábban elkészülteket lecserélni nem szükséges.

 

Részletesebben:

 

Az Európai Unió 2014 - 2020 közötti időszakra elfogadott költségvetésének keretében újabb jelentős pénzügyi forráshoz jut Magyarország, mely a különböző európai uniós forrásból megvalósuló fejlesztéseken keresztül megteremti a lehetőséget magyar gazdaság tartós növekedési pályára állítására.

Az új programozási időszak fejlesztési programja a "Széchenyi 2020" nevet kapta, melyhez új arculat kerül bevezetésre. Az új arculat bevezetése mellett jelentősen egyszerűsödnek, felhasználóbaráttá válnak a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó szabályok is.

Az új kedvezményezetti tájékoztatási kötelezettségek, valamint az új arculati előírások a Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv "KTK 2020" című dokumentumban találhatóak.

Tájékoztatjuk, hogy a korábbiakban hatályos és az új "Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége" című útmutatók használatára az alábbi szabályozás az irányadó.

A projektek megvalósításakor a támogatási szerződés kötésének időpontjában hatályos "Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége" című útmutató szerint kell eljárni. Így azon projektek esetén, amelyeknél a támogatási szerződés megkötése a jelen útmutató (KTK 2020) hatálybalépése előtt (2014.07.11.) megtörtént, ott a korábbi KTK előírásai az irányadóak. A KTK 2020 megjelenésekor a már benyújtott, értékelés előtt, vagy értékelés alatt álló pályázatok esetében, illetve a már támogatási döntéssel rendelkező (támogatási szerződéskötés előtt álló) projektek esetében - tekintettel a már megtervezett kommunikációs feladatokra és az azokhoz kapcsolódó költségekre -, a korábbi, ÚSZT KTK-ban foglalt feladatok teljesítése kötelező.

A fentiektől függetlenül, valamennyi projekt esetében a Széchenyi 2020 arculati előírásait kell betartatni annak megjelenésének időpontjától kezdve. A korábban - régi arculattal- elkészített eszközök cseréje nem elvárás. A régi KTK és az új KTK 2020, valamint az ÚSZT Arculati Kézikönyv illetve a Széchenyi 2020 arculati kézikönyv megtalálható a palyazat.gov.hu oldalon a pályázatok/arculati kisokos menüpontban , valamint a pályázati felhívások dokumentumai között.

 

Széchenyi 2020 útmutató arculati kézikönyv (pdf, 7.680 kB) (Feltöltve: 2014-07-11)

Széchenyi 2020 szerkeszthető arculati sablonok (zip, 26.194 kB) (Feltöltve: 2014-07-14)

Forrás: palyazat.gov.hu

Példa:

Kedvezményezetti infoblokk, felső változat, jpg (a cmyk rgb-be alakítva).

 

Ahogy itt az Európai Regionális Fejlesztési Alap szerepel, ennek helyén állhat az Európai Strukturális és Beruházási Alapok, az Európai Szociális Alap, a Kohéziós Alap neve is.

 

 

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

ID: WOOD projekt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

ERFARET Tudásközpont
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.