FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2014-10-08

Erdőket éltető víz - Természetfotó pályázat

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a Kisalföld természeti szépségeinek bemutatására, kiemelt figyelemmel az erdők és a víz kapcsolatára. A fotóknak a földrajzi értelemben vett Kisalföld területén kell készülniük. Beküldési határidő: 2015. április 30.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a Kisalföld természeti szépségeinek bemutatására, kiemelt figyelemmel az erdők és a víz kapcsolatára.

A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak a földrajzi értelemben vett Kisalföld területén kell készülniük, beleértve a Szigetköz, Mosoni-síkság, Fertő-Hanság medence, Mátyusföld, Csallóköz, Marcal-medence, Rába-völgy, Rábaköz és Győr-Esztergomi síkság területét.

Elsősorban olyan tájképeket, élőhelyeket, erdei élőlényeket bemutató felvételeket várunk, ahol valamilyen formában felfedezhető a víz szerepe, fontossága. Nem feltétlen szükséges folyóvizek fényképezése, időszakos vízállások, eső- vagy harmatcseppek, téli hótakaró, sőt akár a vízhiány nyilvánvaló jelei is adhatják a fotók témáját.

 

A képeket az info@kaeg.hu e-mail címre kell beküldeni 2015. április 30-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be, a maximális fájlméret képenként 4 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: "vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg"

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal).

 

A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.

Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező.

A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

 

A beküldött munkákat fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, 2015. május 10-ig. Az eredményeket a www.kaeg.hu weblapon tesszük közzé, a nyerteseket a megadott e-mail címen is értesítjük.

 

Díjak:

- Az első öt helyezett értékes könyv- illetve tárgyjutalmakban részesül.

- A pályázat fődíja egy 30 ezer forint értékű, fotóüzletben beváltható vásárlási utalvány.

- A beküldött pályamunkák legjobbjait nyilvános kiállításon valamint az interneten mutatjuk be a nagyközönségnek.

- Különdíjként a http://lessator.hu portált üzemeltető Naturvízió Kft. a legjobb állatfotó készítőjének felajánlott egy 48.900 Ft értékű lessátrat!

 

A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat - a szerző nevének megadásával - különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.

Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Kisalföld szépségeinek bemutatásához.

 

Győr, 2014. október 7.

 

Orbán Tibor

vezérigazgató

 

A pályázati kiírás pdf-ben.

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

ID: WOOD projekt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

ERFARET Tudásközpont




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.