FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2015-08-28

II. Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó

A tavalyinál is több veterán motorfűrésszel, köztük igazi ritkaságokkal várja a látogatókat a II. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó a szeptember 3. és 5. között zajló innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat területén, az MKB Arénában.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A tavalyi nagy siker után úgy gondoltuk, hogy 2015-ben is megrendezzük a hazánkban egyedülálló kiállításunkat, amelyet első sorban olvasóink és a Fűrész Mánia csapata segítségével tudunk idén még színesebbé és érdekesebbé tenni. Igazi különlegességek, kuriózumok lesznek majd az Erdő-Mező standján, többek között egy olyan magyar, 1948-as gyártmányú kétemberes gép, amelyből tudomásunk szerint mindössze tíz darabot gyártottak, mára három maradt belőle, és ez az egyetlen, amely működőképes is.

A rendezvény idején álló helyzetben bármikor, működés közben pedig szombaton, szeptember 5-én, 13 órakor lehet majd megcsodálni. De a legkülönbözőbb típusok és márkák mellett jónéhány veterán STIHL motorfűrész is helyet kap a soproni MKB Aréna egyik sarkában" - mondta el Gribek Dániel, a főszervező Erdő-Mező Online és Magazin erdészeti hírportál főszerkesztője. Hozzátette: A honlapra a rendezvény ideje alatt természetesen az összes kiállított gép felkerül majd fotóval, és a fontosabb adatokkal.

A kiállításon már biztos, hogy több gép kap helyet, mint 2014-ben, pedig akkor is 50 fölött volt a bemutatott láncfűrészek száma. Mivel többet is működőképessé tettek a tulajdonosok, így olyan különleges bemutató is várja az érdeklődőket, amelyen számos veterán motorfűrész vágja majd a rönköket a szabad területen szeptember 5-én, 13 órától.

 

Az Erdő-Mező azonban számos más programmal is várja azokat, akiket az innoLignum Sopron vásár ideje alatt a II. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó is érdekel. Minden nap amatőr veterán fűrész lánccserélő verseny várja a legbátrabb látogatókat, és szavazni is lehet a legszebb gépre. Mindezek mellett az Erdő-Mező standján egy nyereményjáték részeként OSRAM LED lámpákat is lehet nyerni terepjáróra, erdészeti gépekre.

Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat 2015-ben rekord nagyságú kiállítási területen, minden eddiginél több, 70 feletti kiállítói létszámmal várja az erdészet és a faipar iránt érdeklődő szakmai látogatókat.

Forrás: Erdő-Mező Online

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

STIHL - Nemzedékekre tervezve.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.