FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-01-29

Robinia Group Kft - Hónap KKV-ja díjat kapott

Olyan vállalkozókat ismerünk el ma, akik élni tudtak a megnyíló lehetőségekkel, és tehetségükkel, szorgalmukkal sikerre tudták vinni elképzeléseiket - fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a sikeres vállalkozásokat díjazó ünnepségen.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Fotók: Dede Géza / NGM

Varga Mihály több mint két évvel ezelőtt alapította a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerést. 2013 augusztusa óta minden hónapban három - beruházó, kis- és középvállalkozás, valamint startup - kategóriában díjazzák a szakmai zsűri által kiválasztott vállalkozásokat. Az elmúlt két és fél évben több mint hetven magyar vállalkozás részesült a nemzetgazdasági tárca elismerésében.

 

2015 utolsó díjátadóján A hónap beruházója elismerést hazánk egyetlen cukorgyárát - a kaposvárit - üzemeltető Magyar Cukor Zrt. képviseletében Kovács Gergely marketingigazgató vette át. A miniszter kifejtette: az elmúlt évtizedek egyértelműen rossz döntéseinek következtében - gondolva az elhibázott privatizációra és a magyar érdekeket nem megfelelően képviselő uniós tárgyalásokra - hosszú évekig hanyatlott ez az ágazat.

Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően már van esély arra, hogy a kaposvári cukorgyár megőrizze hazai vezető pozícióját a 2017-es kvótaeltörlés után várhatóan kiéleződő piaci versenyben. Mindezek mellett az a tény, hogy a cukorgyár mindig is egyértelműen támogatta az áfavisszaélések elleni fellépésünket, megmutatja, hogy ezekkel valóban a becsületesen működő vállalkozások érdekeit védi a magyar kormány - tette hozzá a tárcavezető.


A hónap kkv-ja a Robinia Group Kft.

A hónap kis- és középvállalkozása az akácfa-termékeket gyártó Robinia Group Kft. lett. A díj átvételekor Erdélyi Gábor ügyvezető igazgató elmondta: a kajászói cég az elmúlt 15 év során stabil helyet biztosított magának faipari szolgáltatásaival a hazai és a nemzetközi piacon.


Az ipari eszközkiadó-automatákat fejlesztő és forgalmazó International Vending Machines Zrt. vezérigazgatója, dr. Várnagy Emese vette át A hónap startup vállalkozása díjat Varga Mihálytól.

A székesfehérvári vállalat Európa 15 országában van jelen, több mint 200 ügyféllel és 30 disztribútorral, jelenleg 30 munkatársat foglalkoztatnak.

 

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium nekünk adományozta a Hónap Kis-, és Középvállalkozása címet! A videóban ügyvezető igazgatónk köszönőbeszédét láthatjátok. :)

Közzétette: Robinia Group - 2016. január 18.

 

Forrás: NGM

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.