FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-02-24

bALEK-hét 2016 - szponzorokat keresünk

A bALEK-hét fő célja az, hogy a leendő elsőéves hallgatók megismerjék egymást, és minket, a FIRMÁKAT, akiktől később segítséget kérhetnek. A hagyományok szavaival élve: isteni fényünkkel meg szeretnénk világítani a közeledő sötétséget.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karán, az 1735 óta velünk élő hagyományok jegyében, 2016. augusztusában ismét megrendezésre kerül a leendő első éves egyetemi hallgatók részére rendezett egy hetes program, a "bALEK-hét".

Hagyományosan a negyedik évüket megkezdő egyetemi hallgatók, "FIRMÁK" fogadják az újonnan érkező, "setét pogánysereget". A bALEK-hét alatt találkoznak először az ősi, immáron több mint 250 éves, az UNESCO által a nemzeti szellemi kulturális örökség részévé választott Selmeci diákhagyományokkal, bemutatjuk nekik Sopron város nevezetességeit, történetét, megismerik a hallgatók szerepét a város történelmében, miközben hasznos tanácsokat kapnak az egyetem működésével kapcsolatban is. (A hagyományok szavaival élve: "isteni fényünkkel" meg szeretnénk világítani a közeledő sötétséget.)

 

A bALEK-hét fő célja az, hogy a leendő elsőéves hallgatók megismerjék egymást, és minket, a FIRMÁKAT, akiktől később segítséget kérhetnek. Megismertetjük velük szokásainkat, nótáinkat, hogy egyszer majd ők is részesei lehessenek a Selmeci Hagyományok szülte diákéletnek.

Számunkra egy ilyen egyhetes program megszervezése önköltségi áron igen megterhelő lenne, így a lebonyolításhoz szeretnénk kérni az Ön, illetve az Ön cégének segítségét, anyagi támogatását annak érdekében, hogy minden elsőévesnek lehetősége legyen az ő érdekükben rendezett bALEK-héten részt venni, anyagi helyzetüktől függetlenül.

 

Támogatása esetén mind a bALEK-hetet, mind a Selmeci Hagyományokhoz kapcsolódó rendezvények szervezését jelentősen megkönnyíti. Támogatása fejében reklámlehetőséget biztosítunk az Ön cégének, amely magában foglalja a bALEK-hétre készített póló hátoldalán való feltüntetést, illetve az erre az alkalomra készített kiadványokban történő megjelenést.

 

Információt a következő telefonszámokon és internetes címen kérhet:

Fellner Zoltán - +36/20-201-7271 / Horváth Gábor - +36/70-378-7797

E-mail

 

Bármilyen összeget szívesen fogadunk, támogatás esetén megjelenést biztosítunk kiadványainkban, nagyobb összegű támogatás esetén, a pólón való megjelenés is garantált. A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesület-en keresztül fogadjuk és kezeljük.

Az közhasznú egyesület bankszámlaszáma:

10200830-32310126-00000000

Közleményben tüntesse fel, hogy "balekhét-2016"

Kérjük, rövid válaszban jelezze ezen az e-mail címen támogatási szándékát és igényét a közhasznú szervezetnek nyújtott támogatási igazolás kiállítására! Illetve ha szeretné, hogy cégének logója megjelenjen a kiadványunkban, küldje el a fenti e-mail címre annak kreatívját, részleteit!
Jó Szerencsét, Üdv az erdésznek!

 

rajzok: V. Farkas Ágnes okl. faipari mérnök, belsőépítész
Forrás: bALEK-hét szervezők

 

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.