FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-07-06

SWISS KRONO GROUP - hamarosan új vezetővel

A SWISS KRONO GROUP-ot a világ vezető faiparitermék gyártói között tartják számon. Nyolc országban lévő tíz üzemében gyárt faipari termékeket az építőipar, ill. a bútorgyártás és a belsőépítészet számára.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A SWISS KRONO GROUP a laminált padlók területén világvezető gyártó. Ügyfélorientált és regionálisan differenciált szolgáltatásai teszik teljessé a kínálatot. A 2016-os év elején a vállalatcsoport egyes cégeinek piaci fellépését újraszervezték. Ezen időpont óta a vállalat az egész világon a SWISS KRONO név alatt, egységes csoportként lép fel.

 

Ezzel a vállalatcsoport arra is készen áll, hogy a következő években kihasználja a faipari termékek piacán jelentkező, belső és külső lehetőségekből táplálkozó növekedési potenciált. A széles ügyfélkör, a vezető technológiai szerep, valamint az erős tőke- és mérlegalap mindehhez ideális előfeltételeket teremt. Jelenleg pillanatban is jelentős zöldmezős és kapacitásnövelő beruházásokat hajt végre a vállalatcsoport négy helyszínen (Magyarországon, Oroszországban, Svájcban és az USA-ban).


Dolgozók figyelik a gyártás beindulását az Interspan Faipari Kft. új üzemében, Vásárosnaményban 2016. június 8-án. A 30 milliárd forintos beruházásból felépített gyárban évi 300 ezer köbméter OSB-lapot tudnak gyártani. MTI Fotó: Balázs Attila

Ezen stratégia konzekvens megvalósítása érdekében a csoport a stratégiai és operatív vezetésében változásokat hajt végre: 2016. október 1-től Martin Brettenthaler váltja fel a SWISS KRONO GROUP vezérigazgatói beosztásában az eddig funkcióban lévő Maciej Karnickit. Martin Brettenthaler (45) osztrák és svájci kettős állampolgársággal rendelkezik, lakhelye Bázel, nős és két gyermek édesapja. Tanulmányait St. Gallenben és Párizsban végezte gazdaságtudományi területen. A Boston Consulting Groupnál dolgozott vállalati tanácsadóként. Ezt követően, tizenöt éve a faiparba váltott.


Martin Brettenthaler

Maciej Karnicki mindeddig kettős beosztásban volt a SWISS KRONO GROUP-nál, annak vezérigazgatójaként és a vállalatcsoport legnagyobb gyárát, a lengyelországi üzemet vezette sikeresen. Maciej Karnicki a továbbiakban saját kérésére a lengyel üzem gyárat vezeti tovább.

 

Az igazgatótanács elnöke, Ines Kaindl, meggyőződése: "Örömömre szolgál, hogy megnyertük Martin Brettenthalert csoportunk számára A konszern és a telephely vezetőiből álló tapasztalt és hosszú évek óta fennálló csapattal együtt a következő években bizonyára sikeresen valósítja majd meg ambiciózus céljainkat."

 

 

Forrás: Interspan Faipari Kft

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.