FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-08-08

Hazai Erdész filmek 2016. július végétől

2016. július 31-én, vasárnap 11 órakor, a 121. adásban jelentkezett először 100%-ig erdészeti témájú műsor a HAZAI ERDÉSZ, melyet az ECHO-TV-n és utólag az interneten lehet megnézni. Augusztus 6-án pedig már a második adás ment.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

2016. július 31-én, vasárnap 11 órakor, a 121. adásban jelentkezett először 100%-ig erdészeti témájú műsorunk HAZAI ERDÉSZ címen. Az ECHO-TV csatornán 2012. szeptemberében indult műsorunk történetében ez az arculatbővítés fontos mérföldkőnek számít. A magyar erdők, mezők és az ott dolgozó, vagy szabadidejüket eltöltő emberekről forgatott, és a hazai tájakat rendszeresen bemutató filmjeink témái az indulástól eltelt, közel négy év alatt alaposan megsokszorozódtak. Kialakult a műsorunkat kedvelők széles tábora is, akik nemcsak az ECHO-TV csatornán, weboldalunkon, Facebook oldalunkon, az Időkép.hu-n, hanem a youtube felületünkön is figyelemmel kísérik filmjeinket. (Ez utóbbit a 2015-ben közel 2 millió, az idén első félévben pedig 1 millió 250 ezer nézett percben - szerk.)

A jövőben a HAZAI VADÁSZ című műsorban - arányaiban - túlnyomórészt vadász, míg a HAZAI ERDÉSZ című műsorban jelentősebb mértékben erdész, természetjáró témákkal fogunk foglalkozni. Ezzel - reményeink szerint - elősegítjük a különböző érdeklődésű Nézőink hatékonyabb műsor választását! Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem tovább tudjuk azt növelni. Várjuk visszajelzéseiket, véleményüket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és az ott tevékenykedő embereket!

 


A HAZAU ERDÉSZ-re ráhangoló film:

 

 


A HAZAI ERDÉSZ 2016. július 31-i adásának 3 filmje:

 

A Visegrádi Négyek: hazánk, Lengyelország, a Cseh Köztársaság és az aláírási ceremónia házigazdája, Szlovákia erdészeti együttműködési memorandumot írtak alá. Magyar részről Ugron Ákos Gábor az Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára látta el kézjegyével a megállapodást. (A film 8:30 perc.)

 

 

Az idei nyár rendhagyónak számít a Zalaerdő Zrt.  "Nyitnikék" Erdészeti Erdei Iskola életében, hiszen július első hetétől kezdve az eddigi napközis táborok helyett már ott alvós táborok indulnak a gyerekek számára az idén elkészült szálláshelynek köszönhetően. (A film 7:49 perc.)

 

 

A Bakonyerdő Zrt. támogatásával az előző évek sikereire való tekintettel a Husqvarna Magyarország Kft. június 18-án rendezte meg Huszárokelőpusztán a IV. Husqvarna Fakitermelő Versenyt. "A fakitermelés azért fontos az erdőgazdaság számára, mert az erdőgazdálkodás egyik legfontosabb tevékenysége a fahasználat.Ez a legveszélyesebb szakmák egyike! Ha összemérik a szakértők a tudásukat, abból mindenki profitálhat." - hangsúlyozta Horváth Iván termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettes. (A film: 6:44 perc.)

 

 


A HAZAI ERDÉSZ 2016. augusztus 6-i adásának filmje:

 

Az Országos Erdészeti Egyesület 147. Vándorgyűlése: 2016. 06. 22-25. Sepsikőröspatak-Kálnok-Tusnádfürdő. (24:50 perc)

"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel, egyetértéssel és összetartással!" - Kálnoki dr. Bedő Albert. Magyarország egyik legrégebbi, folyamatosan működő szakmai civil szervezete, az Országos Erdészeti Egyesület idén ünnepelte alapításának másfél évszázados évfordulóját. A 150 éves jubileumi, sorrendben a 147. Vándorgyűlésen több mint ezer fő vett részt.

 

Forrás: Hazai Erdész

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.