FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2016-09-30

Olasz design és életérzés

Magyarországra igyekszik a Coincasa franchise. Az egyedi termékekre és koncepcióra alapozva, az erős verseny ellenére is optimista a lakberendezési márka.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A Coincasa üzletek termékkínálata minden kategóriát felölel a textíliáktól kezdve, a konyhai felszereléseken át a dekorációs elemekig. A hálózat saját, nemzetközi kollekciókat is fejleszt, a legjobban teljesítő darabok mindig elérhetőek raktáron.

A Coincasa egy olasz lakberendezési márka, amely már 1962 óta van jelen a piacon. A hálózat jelenleg 44 saját üzletet számlál Olaszországban és további 63 egységet üzemeltetnek franchise partnerek a külföldi piacokon. „Továbbra is világszerte szeretnénk bővíteni hálózatunkat, azonban míg saját nyitásokkal elsősorban Olaszországban terjeszkedünk, addig a nemzetközi piacokon a franchise modell a preferált fejlesztési stratégia” – mondta el Patrizia Niocodemo, a Coincasa áruházláncok fejlesztési igazgatója. „A franchise egy ”win-win” formula, ami számunkra és partnereink számára is sok előnnyel jár. Vállalatunk franchise átadóként, az Olaszországban megszerzett piacvezető pozíciójával és folyamatosan fejlődő nemzetközi hálózatával, egy erős márkát és koncepciót biztosít. Franchise partnereink helyi piacismeretüket és tudásukat hozzák az együttműködésbe.

A Coincasa Magyarországon elsősorban a legalább 30 ezer lakossal rendelkező városokban terjeszkedne, ideális helyszínt jelentenek a bevásárlóközpontok, forgalmasabb sétálóutcák és városközpontok. A franchise partnerek két üzlet-formátum közül is választhatnak, így van lehetőség önálló márkabolt és shop-in-shop (üzlet-az-üzletben) jellegű üzlet megnyitására is. Előbbi esetben legalább 150-200 négyzetméteres eladótérre van szükség, míg utóbbi ilyen szempontból rugalmasabb, 50-170 négyzetméter a helyigénye.

A Coincasa elsősorban olyan vállalkozókat keres a franchise partnerek személyében, akiknek van a kiskereskedelemben és/vagy a lakberendezés ágazatban szerzett tapasztalatuk. A franchise partnerré válás és egy Coincasa üzlet megnyitása nagyjából 350 €/négyzetméter beruházást jelent, amihez adódik hozzá az első árukészlet feltöltése – átlagosan további 450 €/négyzetméter értékben. „A franchise partnerek folyamatos kereskedelmi támogatásra számíthatnak, egyedi belsőépítészeti és merchandising megoldásokra (az olasz életérzés jegyében), a termékek állandó rendelkezésre állására, évi hat szezonális kollekcióra és erős marketingtámogatásra is” – sorolta fel az együttműködés főbb előnyeit Patrizia Niocodemo.

A magyarországi piacon a Coincasa franchise partnereinek erős versennyel kell majd szembe nézniük, többek közt a svéd Ikea, a dán JYSK, a spanyol Zara Home vagy éppen a franchise rendszerrel szintén rendelkező, magyar Stile Interio kínálatával kell majd versenyre kelniük. Azonban a hálózat optimista a magyar piaccal kapcsolatban, ugyanis a koncepció egy egyedi, jellegzetes stílusra, a részletekre történő odafigyelésre és az érzelmektől sem mentes megjelenésre épül. „Minden üzletben meleg, vendégszerető és stílusos hangulatot hozunk létre. A termékek, témák és kollekciók folyamatos megújulásával pedig frissen tartjuk az üzletek imázsát, ami nagyban segíti az értékesítést.

 

Forrás: franchising.hu

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.