FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-01-24

Vágd zsebre a Budakeszi Vadasparkot!

A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli program lehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni. Az ingyenes alkalmazás legújabb funkcióival a legkisebbek is játszva tanulhatnak az őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A látogatóknak ma már jogos elvárása, hogy egy, a Budakeszi Vadasparkhoz hasonló, korszerű szolgáltatásokat nyújtó ökoturisztikai látogatóközpont naprakész közösségi média- és okostelefonos jelenléttel is rendelkezzen. Ez a gondolat és igény vezérelte a Budakeszi Vadaspark saját applikációjának fejlesztését is, aminek köszönhetően nem csak az összes vonatkozó információt lehet pár ujjmozdulattal elérni, de számos plusz lehetőség is rendelkezésre áll, amivel a digitális térben tovább lehet fokozni és színesíteni a Budakeszi Vadaspark-élményt.

Így például okostelefonra optimalizált térkép segít a vadaspark terepén az eligazodásban, informatív leírások állnak rendelkezésre egyes állatokról (melyeket hanganyag formájában meg is hallgathatunk), vagy épp a rendszeres programok (pl. látványetetések, kisállat tréningek, szakvezetések) legfontosabb részletei és időpontjai között böngészhetünk - jó előre, vagyis az egész 2017-es évadra.

 

A legújabb, 2017. január 11-i frissítéssel immár új funkciókkal is bővült az applikáció, melyeknek elsősorban a gyermekek, illetve a feledékenyebb természet- és állatrajongók fognak örülni.

"Facebook-oldalunkat napról napra már csaknem 30 ezren követik, ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy a közösségi média digitális csatornáit is aktívan használjuk a környezettudatosság tiszteletének terjesztésére, játszva tanításra és közösségépítésre egyaránt. Ennek a törekvésnek az egyik alappillére a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan továbbfejlesztett applikációnk is, amelyben a feltüntetett vadasparkos eseményeket ezentúl egy gombnyomással szinkronizálhatjuk telefonunk naptárjával. Így emlékeztetőt is beállíthatunk, ha nem akarunk lemaradni például az Időjós Állatok Napjáról - hogy az egyik legközelebbi kiemelt eseményünket említsem -, de azonnali értesítőket is kérhetünk, ha naprakészek akarunk maradni a vadaspark mindennapi életével kapcsolatban" - mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

 

Az emlékeztető funkció mellett új, "Játékok" menüponttal is bővült az alkalmazás, melyek eredményeit természetesen a közösségi oldalakon is meg lehet osztani:  

  • A Tili-toli játékban különböző állatok fotóit kell kirakni, ami csak a legügyesebbeknek sikerülhet.
  • A Memóriajáték - nevéhez méltóan - az emlékezőképességet teszi próbára, miközben a vadaspark legfotogénebb lakóinak képeit kell összepárosítani.
  • A Nyomsatírozóban pedig dörzsölt nyomkeresővé kell avanzsálni, majd a felfedett állatnyomhoz a megfelelő állatot kiválasztani.

A sokszínű, nagy adatmennyiség miatt először Wi-Fi kapcsolaton keresztül lehet célszerű ismerkedni az applikáció legújabb frissítésével, amit az alábbi linkekről lehet ingyenesen, a két legnépszerűbb okostelefonos operációs rendszerre letölteni: Android és iOS.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.