FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-03-09

bALEK-hét 2017 - szponzorokat keresünk

A korábbi évekhez hasonlóan a Soproni Egyetem Erdőmérnöki karán a 2017/2018-as tanévben is megrendezésre kerül a bALEK-hét, melynek célja, hogy megismertessük a karunkra érkező elsőéves hallgatókkal egyetemünket.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Az egyhetes rendezvényt már hagyományosan, mi negyedéves hallgatók, a "Firmák" szervezzük. Feladatunknak érezzük, hogy az ideérkezőket bevezessük az UNESCO által már nemzeti szellemi kulturális örökség részévé választott Selmeci diákhagyományok világába, megismertessük velük Alma materünk több, mint 250 éves mentalitását, az egyetemi campust és Botanikus kertet, az elkövetkezőkben számukra is otthont jelentő Sopron városát és nem utolsó sorban a szakma iránti szeretetet, elkötelezettséget.

 

Szeretnénk, ha az újonnan érkező, leendő bALEKok megismernék egymást és minket, Firmáikat, hogy ők is részesei lehessenek a Selmeci Hagyományok szülte vidám diákéletnek.

Az egyhetes programok finanszírozása a szervező évfolyamra hárul, hogy azon hallgatók is részt vehessenek benne, akiknek esetleg erre anyagilag nem lenne lehetőségük. Számunkra ezt önköltséges úton kivitelezni igen megterhelő lenne, így a lebonyolításhoz szeretnénk kérni az Ön, illetve az Ön cégének segítségét, anyagi támogatását.

 

Támogatása esetén mind a bALEK-hetet, mind a Selmeci Hagyományokkal kapcsolatos rendezvények szervezését segíti. Amennyiben támogatásával hozzájárul rendezvényünk megvalósításához, reklámlehetőséget biztosítunk Önnek/Önöknek az alkalomra készített kiadványokban és a bALEK-hétre készült póló hátoldalán feltüntetve.

 

További információkat az alábbi elérhetőségeken kérhet:

Gadácsi Júlia (tel.:+36-20-328-6218)

Tóth Krisztián (tel.: +36-20-342-2775)

Dudás Tamás (tel.: +36-20-406-3525)

E-mail: balekhet2017@gmail.com

Bármilyen támogatási összeget köszönettel és szívesen fogadunk, és biztosítjuk a már említett reklámlehetőséget. A pólón való feltüntetést 50.000,- Ft-os támogatási összegtől tudjuk biztosítani, a rendelkezésre álló felület korlátozottsága miatt.

 

A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesületen keresztül fogadjuk és kezeljük. Az Országos Erdészeti Egyesület minden támogatónak adomány-igazolást állít ki. A jogosult az igazolását a Tao. törvény 3. sz. melléklet B) fejezet 17. valamint a 7.§.7. pontjai alapján társasági adóalap megállapításához adja ki. A támogatás a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (Tao tv.) 4.§.1/a pontja szerinti adomány, ami az adományozónál a Tao tv. 3. sz. melléklet B) fejezet 17. pontja alapján elismert költség, és a tv. 7. §. 1./z. pontja szerinti adóalap csökkentő tétel.

Az Országos Erdészeti Egyesület bankszámlaszáma: 10200830-32310126-00000000 (K&H Bank)

 

Kérjük, támogatási szándékát rövid válaszban a fenti e-mail címen jelezze, továbbá amennyiben rendezvényünket támogatja, átutaláskor a közleményben kérjük, tüntesse fel, hogy: "balekhét2017". Amennyiben szeretné, hogy cégük logója megjelenjen a pólón és a kiadványokban, kérjük, szíveskedjen azt elküldeni a fent említett e-mail címre.

 

Jó szerencsét, Üdv az erdésznek!

 

209. Firmaévfolyam

 

rajzok: V. Farkas Ágnes okl. faipari mérnök, belsőépítész

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.