FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-10-05

Professzionális erdészeti és kertészeti kiegészítő termékek

Az Oregon termékek kizárólagos képviseletét 2011. tavaszától az Agroforg Kft. látja el. A közel 30 éve alakult cég a kertigépek, kertigép alkatrészek és tartozékok vonalán meghatározó szerepet tölt be Magyarországon.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Egy kis történelem

Az Oregon fűrészlánc céget Joe Cox alapította 1947-ben Portlandben, Oregon államban. Az első termékfejlesztések és sikeres bevezetés után 1953-ban csatlakozott a céghez többek között John Gray cégvezető is. Segítségével a vállalkozás erős növekedésbe és terjeszkedésbe kezdett. 1957-ben új név alatt - Omark Industries- folytatták a tevékenységet és a növekedését. 1980-ban az Omark Industries OMK név alatt lett bejegyezve, majd a rákövetkező években nyitott egy új irodát Portlandben, Oregon államban.

1985-ben az OMK-t megvette a Blount cég, amely építkezési vállalatként működött Alabamában, majd 2002-ben áttette a székhelyét Portlandbe, Oregon államba.

Jelen lehetőségei

A Blount feladatának és küldetésének tekinti, hogy a saját maga által tervezett és gyártott csere alkatrészekkel és berendezésekkel lássa el a hobbi és profi végfelhasználói piacot, valamint az erdészeteket, parkokat, kerteket, kis - és nagygazdaságokat, a mezőgazdaságot és az építőipart. A Blount Inc. a világ legnagyobb láncfűrész lánc és vezetőlemez gyártója. Az általa tervezett fejlett vágási technológia mindig kiemelkedő vágási teljesítményt biztosít. Az új SpeedCut rendszer kialakításánál fogva gyorsabb vágást és csökkentett súlyt biztosít a hagyományos vágórendszerekkel összehasonlítva. A Speedcut vezetőlemezek olyan szabvány vágószélességű lemezek, amelyek a csökkentett visszarúgás érdekében kis sugarú orral rendelkeznek. A keskeny vágásszélességű kialakítás kevesebb energiát igényel a fűrésztől és kivételes vágási sebességet biztosít a teljesítőképesség maximalizálásához.

Hazai jelenlét

A Blount Inc. által gyártott Oregon típusú termékek kizárólagos képviseletét 2011. tavaszától az Agroforg Kft. látja el. A közel 30 éve alakult cég a kertigépek, kertigép alkatrészek és tartozékok vonalán meghatározó szerepet tölt be Magyarországon. Célunk, hogy minél szélesebb körben tudjuk partnereinkkel megismertetni a kimagaslóan jó minőségű Oregon
termékcsaládot. Országos szakkereskedői hálózaton keresztül teljes láncfűrész- lánc és vezető választékot kínálunk az hazai forgalomban lévő összes láncfűrészhez. Ezen felül meg kell említsük a Harvester fakitermelő gépek kiegészítő termékeit is, ami szintén megtalálható a termékpalettában.

Próbálja ki az Oregon erdészeti kiegészítő termékeit. Amennyiben további információra van szüksége a termékekkel vagy vásárlási lehetőségekkel kapcsolatban állunk rendelkezésükre, vagy további információkat talál központi weboldalunkon.

Nagykereskedelem
1097 Budapest, Táblás u. 29.
Tel.: 06-1/264-4383
e-mail: info@agroforg.hu
Kis- és nagykereskedelem
4400 Nyíregyháza, Kállói u. 16/D.
Tel.: 06-42/500-225
Fax: 06-42/500-687
e-mail: kertigepcentrum@agroforg.hu

(x) Agroforg Kft.

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.