FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2018-08-23

Hazai Vadász augusztus 11. és 18. adások

Muzsikál az erdő / Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye / VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút / a Bélmegyeri Vadászkastély körül elterülő vadászterület

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

Idén 3 térségben jelentkezik a "Muzsikál az erdő". Az év első eseménye a "Muzsikál az erdő" a Hírös Városban május 26 - 27. között volt Kecskemét közelében, a Nyíri erdőben, valamint Lakitelek - Tőserdőn. Az év legnagyobb eseménye a "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama június 30-a és július 8-a között volt. Ősszel pedig a "Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében szeptember 28-a és 30-a között Gyula térségében, Gyula - Városerdőn, valamint Nagyvárad közelében Püspökfürdőn szerveződik.

 

 

 

A Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye, 2018. július 18.-19-én került megrendezésre Galgamácsán, az OMVK Pest megyei Területi Szervezete és a Pilisi Parkerdő Zrt. szervezésében. A versenynek a Pilis Parkerdő galgamácsai vadászháza adott otthont. A megmérettetésen 21 induló képviselte a megyéket. Minden egyes hivatásos vadász bizonyította szakmai felkészültségét és azt, hogy a hétköznapokban felhasznált tudást versenykörülmények között is bizonyítani képesek. Minden versenyző jól teljesített, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy rendkívül szorosra sikerült a végeredmény.

 

 

 

A Koloska-völgy adott otthont július 19-én a VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút egyik állomásának, ahol Böjte Csaba ferences rendi szerzetes celebrált szentmisét a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkarral és a dévai gyerekek közreműködésével. A szentmisére nem csak a környékről és hazánk távolabbi településeiről, hanem külföldről is érkeztek látogatók.

 

 

A Bélmegyeri Vadászkastély körül elterülő vadászterületet látogatta meg a HAZAI VADÁSZ stábja, hogy az őzbak vadászat egyik legérdekesebb módjáról forgasson. Már a vadászatot megelőző napon kilátogattunk az őzállományáról méltán híres területre. Érdemes volt! A hajnalban, barkácsolással indított őzbak vadászat hangulatáról pedig beszéljenek a filmkockák!

 

Forrás: Hazai Vadász

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.