FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

NAK Szántóföldi Napok – 2022. június 1-2. Mezőfalva

június 1 - június 2

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022-ben is megrendezi a Szántóföldi Napok eseményt, amelynek már tradicionálisnak mondható helyszíne a a Fejér megyei Mezőfalva melletti szántóföldi terület, időpontja pedig június 1-2. lesz. A rendezvény látogatása az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően lehetséges.

A kamara szeretné az új KAP Stratégiai Terv zöld intézkedéseit kézzel foghatóan is bemutatni a mezőgazdálkodók számára („Ültessük a gyakorlatba a fenntarthatóságot!”). Első nekifutásra a Mezőfalvai Szántóföldi Napok kiállítás területén létesítenénk egy kb. 150 X 100 méter nagyságú bemutatóterületet. Itt a szántőföldi műveléshez és a gyepgazdálkodáshoz kapcsolódó zöldítési megoldásokat bemutató parcellák mellett helyet kapnának az egyes agrárerdészeti fásítás típusok, illetve az erdőtelepítések bemutatására szolgáló mintaterületek is. Emellett a parcellák között kialakított közlekedő utak mentén, valamint a közösségi tereken is tervezünk facsoportokat, fasorokat kialakítani.

Részletek

Kezdés:
június 1
Vége:
június 2
Esemény kategóriák:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/NAKSZANTOFOLDINAPOK/

Helyszín

Mezőfalva
Mezőfalva,

Szervező

NAK
View Szervező Website