FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Események betöltése

« Összes Események

OEE Vándorgyűlés

június 15 @ 08:00 - június 16 @ 17:00

Tisztelt Vendégeink, Kedves Résztvevők! Kedves Tagtársak!

 Az Országos Erdészeti Egyesület szeretettel várja Önt 153. Vándorgyűlésére, melynek az idei évben a Zánkai Sport- és Rendezvényközpont

szolgál helyszínéül 2023. június 15-16. (csütörtök-péntek) között.

A Vándorgyűlés házigazdájának szerepét ezúttal a Bakony és a Balaton-felvidéki erdeit kezelő Bakonyerdő Zrt. látja el.

A színvonalas szakmai programok betekintést nyújtanak az ország leglátogatottabb vidékének, a Bakonyi és Balaton-felvidéki erdőknek a kezelési módszereibe. A szakmai bemutatók megismertetnek a térség természeti és kultúrtörténeti értékeivel és az erdőgazdálkodás és természetvédelem közös célkitűzéseivel.  A résztvevők a múlt felidézésével együtt megismerhetik a Bakonyerdő Zrt. gazdálkodásának, térségi szerepvállalásának eredményeit és aktuális feladatait.

Az elmúlt évek Vándorgyűléseinek gyakorlatát követve a találkozót közvetlenül megelőzően kerül sor 2023. június 1-2-án, Gyenesdiáson, ill. Balatoncsicsón, a Bakonyerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében az Év Erdésze Verseny 2023. évi országos döntőjére.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a Vándorgyűléssel kapcsolatos híranyagokat a weboldalon, valamint az OEE központi honlapján!

Tisztelettel várjuk jelentkezését a Kárpát-medence legnagyobb erdészeti összejövetelére!

Bízunk benne, hogy idén Önt is a Vándorgyűlés résztvevőinek sorában köszönthetjük! A nálunk eltöltött idő után élményekkel gazdagodva, a térség hangulatát szívükbe zárva, új tapasztalatokkal felvértezve térnek haza!

Részletek

Kezdés:
június 15 @ 08:00
Vége:
június 16 @ 17:00
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.vandorgyules.hu/011001

Szervező

OEE
View Szervező Website