FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-09-02

Magyar Termék Nagydíj 2009

 

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíj pályázatok 2009. évi eredményhirdetését és díjátadását szeptember 2-án tartották a Parlamentben.

 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat a minőségtudatos szemlélet elterjesztését tűzte ki legfőbb feladataként, mellyel a tudatos fogyasztói magatartás kialakulását is segíti. A civil kezdeményezésű pályázat célja, hogy emblémájával ellátott termékek és szolgáltatások fejezzék ki az előírt és önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciákat a fogyasztók és felhasználók előtt!

A globális gazdasági válságból a kivezető út két fontos alternatívája az innováció és az aktív minőségpolitika alkalmazása. A gazdasági szervezetek kezdeményezései és a minőséggel kapcsolatos kormányzati intézkedések célja, hogy Magyarország lakói az Európai Unió teljes jogú polgárai legyenek a lehetőségek és az életminőség szempontjából is. Egy olyan jövő mellett köteleztük el magunkat, melyben a versenyképesség fő hajtóereje a tudás, az innováció, a minőség.

Együttesen kell tenni azért, hogy a megbízható kiemelkedő minőségű termék és szolgáltatás győzzön az értéktelenség felett hirdetik a kiírók mellett a pályázat szakmai támogatói: a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, az Önkormányzati Minisztérium, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázattal - a gazdaságélénkítés alternatív programjaként - a lehetőségét kívánjuk megteremteni, hogy a felhasználók (fogyasztók) ne csak a reklámok alapján, hanem egy objektív követelmény rendszer minősítése szerint válasszanak a kínálatból.

A Magyar Termék Nagydíj nem csak a terméket, a szolgáltatást, hanem a gyártót, szolgáltatót illetve forgalmazót is minősíti, erősítve pozitív fogyasztói megítélésüket. Elnyerése fontos a gazdasági élet azon szereplőinek akik jó minőségű, tartós termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkoznak és az erős piaci versenyben növelni kívánják a termékeik, szolgáltatásaik iránti bizalmat.

A Magyar Termék Nagydíj a színvonal elismerése, kiváló reklámhordozó, hiszen feltüntetésével dokumentálni lehet az átlagosból kiemelkedő terméket, szolgáltatást. Ebben az évben 41 pályázat 37 nagydíjat kapott, mert nyolc pályázat négy összevont kitüntetést érdemelt.

2009 Magyar Termék Nagydíjat kapták (szakterületünkhöz kapcsolódóak)

Kanizsa Trend Kft.
BIBLIO ülőgarnitúra

Kunság Fenster Kft.
Térben íves tolóajtó

Stulwerk Kft.
AMADEUS székcsalád

Gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: TermékNagydíj, Szerkesztette: TJ

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.