FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-10-08

Biblio - Magyar Termék Nagydíj 2009

A Kanizsa Trend Kft. 2009-ben a Biblio modellel elnyerte a megtisztelő Magyar Termék Nagydíj Kitüntető Címet. A Díj átadására ünnepélyes keretek közt a Parlamentben került sor szeptember elején.

Miklós Zsolt, a Kanizsa Trend Kft. ügyvezető igazgatója a Magyar Termék Nagydíjjal

A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2009-ben tizenkettedik alkalommal hirdette meg az EXIMBANK Zrt., az INDUSTORG - VÉDJEGYIRODA Kft., az ITD - Hungary np. Zrt., a MEHIB Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TERC Kft. és a TÜV - SÜD KERMI Kft.

A Magyar Termék Nagydíj - védjegy - tizenegy éve tanúsítja a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedően jó minőséget és a megbízhatóságot a termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások körében. A Magyar Termék Nagydíj emblémával ellátott termékek kifejezik az előírt és önként vállalt gyártói és forgalmazói garanciákat a fogyasztók és felhasználók előtt.

 

A Magyar Termék Nagydíj elnyerése fontos azoknak a hazai gyártóknak és forgalmazóknak, akik jó minőségű, tartós termékekkel foglalkoznak és az erős piaci versenyben növelni kívánjak a termékeik iránti bizalmat.

A Pályázat szakmai támogatói: a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, az Önkormányzati és Területfejlesztési minisztérium, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Magyar Minőség Társaság

 

A civil kezdeményezésű pályázati rendszer célja az Európai Unió előírásainak megfelelő, minőségi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárások elterjesztése a termék előállítók, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások és felhasználók körében! A Magyar Termék Nagydíj egyedi trófeákat és az Elismert Termék egyedi plaketteket a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Rt. készíti.

Minden évben hozzávetőleg 13 témakörben lehet pályázni a gazdaság minden területéről. A jelentkezők között megtalálható nemzetközi nagyvállalat és mikró vállalkozás is. A pályázatok közel a fele közép és kis vállalkozás, ez az arány a díjazásokban is megfigyelhető.

A Magyar Termék Nagydíj szépen cizellált logója, mely a MINŐSÉG EMBLÉMÁJA, méltán különbözteti meg a Kanizsa Trend Biblio modelljét más termékektől, hiszen a Biblio már piacra kerülése óta a cég marketingkommunikációjának zászlóshajója.


(x)

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.