FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-06-08

Debreceni Péter főerdőfelügyelő OKF elismerése

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elismerésben részesítette Debreceni Pétert, az MgSzH Erdészeti Igazgatóság főerdőfelügyelőjét.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató, a katasztrófavédelemmel történő együttműködés terén kifejtett kiemelkedő munkája elismeréseként katasztrófavédelmi rőzsetőrt adományozott Debreceni Péternek, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatóság ügyintézőjének.

Debreceni Péter az elismerést az erdőtüzek megelőzésében, az erdőtűzvédelmi tervek jogszabályi hátterének kidolgozásában, valamint az Országos Erdőtűz Adattár működtetésében kifejtett kiemelkedő munkájáért kapta.

Az erdészeti igazgatás az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy mind az Európai Uniós, mind a magyar jogszabályoknak megfelelő erdőtűz információs rendszert alakítson ki, biztosítva ezzel az erdőtűz megelőzésben érdekelt társhatóságok, az erdőgazdálkodók és az erdőt látogatók részére a szükséges szakmai és a közérdekű információkat.

A vonatkozó magyar jog- és a szakmai háttéranyagokba beépültek a modern erdőtűz megelőzési ismeretek, valamint pontosításra kerültek az erdőgazdálkodók, az erdőtűz megelőzésben és oltásban érdekelt szervezetek, hatóságok feladatai is.

Az erdészeti hatóság honlapján folyamatosan elérhetők az erdőtűzvédelemmel kapcsolatos információk, tájékoztatók: www.mgszh.gov.hu

MgSzH Erdészeti Igazgatóság

FATÁJ kiegészítés:

Debreceni Péter és dr. Nagy Dániel szerkesztésében jelent meg 2011. március 21-én az Erdőtűz Megelőzés Hírlevél I. évf. 1. sz. (3 oldal, pdf), mely bemutatja a magyarországi erdőtüzeket, a hatósági feladatokat az erdőtüzek megelőzésében és a hatóságok erdőtűz megelőzési együttműködését. A hírlevélhez, illetve a témához hozzászólást lehet küldeni az erdeszet.erdotuzkerdesek@mgszh.gov.hu e-levél címre.

Az "Erdőtüzek, Erdőtűzvédelem Magyarországon" téma lapján minden ezzel kapcsolatos információ megtalálható, így a tűzgyújtási tilalmak elrendelése, az Erdőtűz Hírlevél és sok egyéb.

 

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.