FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-02-10

Elindult a moebeljobs.at - online bútoripari állásbörze

Az osztrák bútoripar javára pár napja egy önálló álláskereső portál működik, amelyben a bútorgyártás, -forgalmazás és az érintett beszállítók állásajánlatait böngészhetik az érdeklődők. + a hazai megoldás

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A moebeljobs.at rendszere a wohninsider.at online (és egyben offline) szakfolyóirattal szorosan együttműködik, hogy még erősebben segítse az osztrák bútoripart ezzel a speciális munkahely-közvetítő portál, amely lehetővé teszi a iparági szereplőknek, az álláshirdetések hatékony elhelyezését.

A moebeljobs.at lehetővé teszi a hatékony és eredményes állás-keresést, kiváló ár-érték arány mellett (hiszen jelenleg díjmentes). A honlap angol nyelvű nővére a www.furniturejobs.eu helyen érhető el, ami Európa-szerte reklámozott. Sőt, ázsiai, észak- és dél-amerikai pozíciókra is lehet keresni.

Érdekes, hogy az angol nyelvről ha újra németre váltunk, a rendszer a www.moebeljobs.de németországi portálra ugrik. Ezen persze aligha lepődünk meg, ha tudjuk, hogy az oldalrendszert egy németországi adószámmal rendelkező, müncheni irodában működő magánszemély - Andreas Weger - jegyzi.

A rendszer német nyelvterületen folytatott erős marketing tevékenysége - ami a főbb európai bútorpiacokra fókuszál - biztosítja, hogy a webhelyeket a potenciális jelöltek nagy számban látogatják. Az állás-keresők számára a moebeljobs.at számos olyan szolgáltatást kínál, amellyel az álláskeresési idő jelentősen csökken, illetve a keresés hatékony és eredményes lesz.

A "munka ügynök" (Job-Agent) lehetőséget nyújt, hogy meghatározzák a személyes profilt, ami alapján automatikus értesítést (email) kapnak a rendszerbe kerülő új munka-ajánlatokról. Megjegyzendő, hogy a rendszer által figyelt 17 európai ország között nem szerepel hazánk.

A kezdeti (bevezető) szakaszban a moebeljobs.at rendszere ingyenes.

 

Valószínűleg sokak előtt ismert már az 5 éve indult www.holzjob.at állás-közvetítő rendszer is, amely a szomszédos Ausztria fafeldolgozó-iparára fókuszálva végzi ugyanezt a tevékenységet. Ez a rendszer is kínál heti három alkalommal érkező (automatikus) JobMail-t.

A Holzjob rendszere is igyekszik kihasználni a német nyelvterület méreteit, így aligha meglepő, hogy az .at végződés mellet a holzjob.de, holzjob.ch és holzjob.eu domaineket is aktívan használják.

 

A fenti rendszerek hazai megoldása a 2002 óta működő, újabban FAÜZLET-ként emlegetett faipari-erdészeti KERES/KÍNÁL rendszer, melyet a FATÁJ szerkesztősége működtet, és aligha meglepő módon a fagosz.hu weboldal leginkább látogatott szekciója. Ebben 9 kategóriában (köztük 1 faipari állás és 1 erdészeti állás kategória is választható) tehetnek közzé, illetve nyerhetnek információkat az érdekeltek a kapcsolódó termékek, szolgáltatások, állások kínálatáról vagy azok keresletéről. A rendszer 30 napig DÍJMENETESen jeleníti meg a kínálati bejegyzéseket, és 45 napig mutatja a keresleti információkat. A vételi szándékok a www.facebook.com/FATAJ oldalon is megjelennek.

Tóth János, Forrás: moebeljobs.at

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.