FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-06-21

Hetedik üzletét nyitotta meg Pécsen a Würth

A Würth Szereléstechnika Kft., Magyarország legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata kedden ünnepélyes keretek között nyitotta meg legújabb üzletét Pécsen.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A Würth, alapítványa - a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány - révén már 18 éve támogatja a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karát. A megnyitón a kar dékánja, Dr. Beke Gyula, a kar igazgatója és professzora voltak a megnyitó vendégei. Rajtuk kívül, az Önkormányzat irányítása alatt lévő idősek és gyermekotthon vezetői is tiszteletüket tették az ünnepségen, az intézményekkel szinten több mit egy évtizedes támogatói kapcsolatot ápol a Würth Szereléstechnika Kft. alapítványa. Délután színes programok fogadták a látogatókat, a bolt vendégei többek közt találkozhattak Michelisz Norberttel, a Zengő Motorsport Túrautó világbajnokságban versenyző pilótájával is.

 

A Würth immár hetedik szaküzletét nyitja az országban. A vállalat négy évvel ezelőtt kezdte el innovatív értékesítési hálózatának bővítését. Az üzlethálózat fejlesztését az ország keleti régiójában kezdték (Debrecen, Miskolc és Szeged) és Közép-Magyarországon folytatták, üzleti modelljük szerint a dél-dunántúli régióban Pécs az a nagyváros, ahol nagy a kereslet a minőségi szereléstechnikai termékekre.

 

"Az üzlethálózat indulása előtt piackutatást végeztünk, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a professzionális szereléstechnikai termékekre jelentős igény mutatkozik szerte az országban" - mondta el a megnyitón Hámori Márk, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezető igazgatója. "A személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszert remekül kiegészíti a Würth shophálózat, amely elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások szereléstechnikai termékek iránti igényét elégíti ki" - tudtuk meg az ügyvezető igazgatótól.

 

A Würth üzletpolitikájában a bolthálózat bővítésének stratégiai jelentősége van, mert ezzel az innovatív értékesítési formával szélesebb partneri kört képesek kiszolgálni. Ezen kívül még nagy előny, hogy a termékek azonnal kipróbálhatók és elvihetők, illetve az üzletekben kedvező fizetési lehetőségek várják a vásárlókat. A készpénzes és kártyás fizetési lehetőség mellett a meglévő ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat. Európában már jól bevált a Würth Shop, mint értékesítési forma, ezt támasztja alá, hogy Németországban eddig több mint 300 ilyen üzlet nyílt.

 

"A Würth üzlethálózat célja, hogy a felmerülő igényeket gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni, és erősítsük a vállalat piaci pozícióját a szereléstechnikai piacon" - emelte ki Vörös Ágnes, a Würth Szereléstechnika Kft. marketingvezetője. "Tapasztalataink szerint szükség van egy olyan értékesítési formára, ahol a vevők jobban áttekinthetik a Würth termékportfólióját és azonnal hozzájuthatnak a termékhez."

 

A pécsi üzlet termékpalettája igen széles: 3.000 féle árucikk közül választhatnak a vásárlók. Kötőelemek, munkaruhák, kéziszerszámok, kisgépek és vegyi termékek is megtalálhatók a kínálatban. Utóbbiak közül több környezetbarát kivitelben is kapható.

A Würth vállalatcsoportról

Az 1945-ben alapított kétszemélyes családi csavar-nagykereskedés mára 84 országban jelen lévő világkonszernné nőtte ki magát. A szereléstechnika és a kötőelemek területén világszinten piacvezető Würth 410 vállalatból áll és 66.000 munkatársat foglalkoztat. A Würth kötő- és rögzítéstechnikai elemekkel, vegyi-műszaki termékekkel, bútor- és épületvasalatokkal, kéziszerszámokkal, kisgépekkel, raktározási- és tárolórendszerekkel valamint munkavédelmi termékekkel látja el a fa-, fém-, építő- és gépjárműiparban valamint más ágazatokban gyártással foglalkozó partnereit. A vállalatcsoport világszerte hárommillió ügyfélnek szállít termékeket.

A Würth Szereléstechnika Kft. Magyarország vezető szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata. A cég több mint húsz éve működik, partereinek száma meghaladja a 15 ezret, munkatársaié pedig a 330-at. A világon forgalmazott százezer féle termék és szolgáltatás közül több mint 40 ezer már Magyarországon is elérhető. A cég nettó árbevétele 2011-ben 6,2 milliárd forint volt.

Sajtóanyag, Forrás: Würth Szereléstechnikai Kft.

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.