FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.



FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-01-29

Erdészeti kiállítók az AGROmashEXPO kiállításon

Minden eddiginél nagyobb lesz az idei AGROmashEXPO, és társrendezvénye, az AgrárgépShow. Január 30-tól február 2-ig nettó 30 000 négyzetméteren mintegy 200 kiállító gépeit, termékeit tekintheti meg az érdeklődő. Bemutatjuk az erdészeti kiállítókat!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Posch hasító a JG-MAx Bt-től

A rendezvényen a mezőgazdasági munkagépek lesznek többségben, a cégek egy jelentős része erdészeti eszközökkel is készül a kiállításra. Ráadásul olyan kiállítók is lesznek, akik csak az erdészeti gépekre koncentrálnak.

 

Az IKR Zrt. például BPT 10 MOZ erdészeti többcélú kihordóját mutatja be a közönségnek C pavilon 11-es standon, amely az idei rendezvényen Hazai Termékfejlesztési Nagydíjat kapott. A gépet már a szeptemberi Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon is kitüntették.

 

A G pavilon 203A standon látható lesz a Fliegl daruval felszerelt erdészeti rönkszállító pótkocsija, amely a cég saját fejlesztése.

Az Erdő-Mező Online információi szerint az Erdőgépker Kft. két faaprítóval, az ARGO kétéltű terepjáróval valamint várhatón egy pelletáló géppel készül az idei AGROmashEXPO-ra. Ez a cég egyik legújabb terméke. Kisebb kapacitású házi igényeknek kifejlesztve, kisebb kazánok ellátására - tudta meg az Erdő-Mező Online. Az Erdőgépker Kft-t az A pavilon 111-es standján lehet majd megtalálni.

 

A Körmendi Kft. többek között újdonságként egy erdészethez kapcsolódó rönkfúrót állít ki a G pavilon 204A standon, a JG-MAX Bt. pedig Posch tűzifaaprító és -daraboló gépeket mutat be a szakmai közönségnek a G pavilon 203E standon.

Az Agro-Tipp Nr. 1. Kft. az erdészeti munkák során már sokszor bizonyított STEYR traktorok újdonsült forgalmazójaként lesz jelen az AGROmashEXPO-n a C pavilon 5-ös standon, de az erdészeti kiállítók között szerepel az Axiál Kft. is, amely cég rekordszámú díjat vehet majd át a szerda 14:00-kor kezdődő megnyitón és díjátadó ünnepségen. Nem mellesleg az Axiál egy egész pavilont bérelt ki magának, méghozzá a B pavilont. Hasonlóképpen tett a John Deere kizárólagos hazai forgalmazója, a KITE Zrt. is, ők az F pavilont töltik majd meg, ahogyan 2012-ben is.

 

A rendezvény egyik igazán hazai színfoltja a Bagodi Mezőgép Kft. lesz. A cég gödörfúrót, tolólapot, vonólapot, kiemelőket, erdészeti magvető gépeket, csemeteültetőket, tereprendezőket, zúzókat és pótkocsikat is egyaránt gyárt, így ha ezeknek csak egy apró szegletét is bemutatják, gépekből nem lesz hiány az A pavilon 113-as standján.

 

Ha erdészet, erdőgazdálkodás, akkor természetesen nem hiányozhat az ANDREAS STIHL Kereskedelmi Kft., amely a D pavilon 102A standján mutatja be gépeit, többek között motorfűrészeit.

Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításokon minden erdőgazdálkodó megtalálhatja a számára érdekes munkagépét, és akár erőgépét is. A fentebb említetteken kívül ugyanis nem lesz hiány MTZ, Zetor vagy akár a Valkon Kft. (D pavilon 305A - DSZ3,DSZ4) által forgalmazott Valtra traktorokból sem - igaz, jelenlegi információnk szerint nem erdészeti kivitelben lesznek bemutatva ezek a termékek.

 

Látogatói információk:

Belépőjegy árak

Napi belépőjegy: 1.500,- Ft

Kedvezményes jegy (nyugdíjas, diák): 800,- Ft

Csoportos diákjegy/fő (10 fő feletti diákcsoportok részére): 500,- Ft

Kőbánya jegy:                                                 500,- Ft

(X. ker. lakosok részére, lakcímkártya felmutatása ellenében váltható)

 

A megváltott belépőjegyek az egyidejű kiállításokra is érvényesek (Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet)

Bejárat: I., II. és III. kapu

Nyitvatartás:

2013. január 30. - február 1. - 9.00 - 17.00

2013. február 2. - 9.00 - 16.00

BEJÁRAT I., II. és III. kapu (látogatói regisztráció működik)

 

Bővebb információ az AGROmashEXPO honlapján >>>

 

Forrás: Erdő Mező

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.