FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-02-20

Új telephelyen az ANEST csoport

Idén januárban nagy levegőt vettünk és a régi családias gödi telephelyünkről egy új közel 1000 m2-es, világos, átlátható, könnyen megközelíthető, könnyen bővíthető, barátságos és gazdaságosabban üzemeltethető iparibb jellegű telephelyre költözött az Anest és csapata.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Kicsit az új év okán is

Sokáig halogattuk, kerestük az okokat, gyártottuk a magyarázatokat, és lépten nyomon találtunk jól és könnyen használható kifogásokat, hogy miért érünk még rá vele, miért ne ebben az évben kerüljön rá sor. Amikor jól teljesített a magyar gazdaság és ezen belül a hazai fa és bútoripar, kézenfekvő volt a magyarázat: nem engedhetjük meg magunknak.

 

Amikor bekukkantott a válság azt gondoltuk, most másra kell összpontosítanunk, fel kell készülnünk, át kell gondolni a stratégiát, most erre nincs idő. Az elmúlt években pedig - miközben nagy kelletlen alkalmazkodtunk az európai és ezen belül a magyar gazdaság fásult teljesítményéhez - már-már kicsit megrögzötten is reménykedtünk a hazai fogyasztás magáhoztérésében, a növekedés beindulásában, hogy megtegyük végre, ami sok éve esedékes.

 

De idén januárban nagy levegőt vettünk és a régi családias gödi telephelyünkről egy új közel 1000 m2-es, világos, átlátható, könnyen megközelíthető, könnyen bővíthető, barátságos és gazdaságosabban üzemeltethető iparibb jellegű telephelyre költözött az Anest és csapata.

Az új telephely nincs messze a mindenki által jól ismert régi pesti úti telephelytől, tulajdonképpen Göd és Vác között Václigeten található, pontosan a kettes számú fő út 30-as kilométerénél. Hivatalos címünk: Vác, Horgásztói út 1., az utca legeleje jobbról, de ki vagyunk bőséggel táblázva.

 

Az új bemutatóterem és faipari áruház 2-es főút melletti fekvése ideális, nem lehet eltéveszteni, jók a parkolási lehetőségek, teherautóval könnyen megközelíthető és könnyen kiszolgálható. Ugyanide költöztettünk minden az Anest csoportba tartozó gazdasági egységet, ugyanitt működik az élezőüzem, a faipari gépek szervíze, ide került a gép bemutatóterem, illetve a szerszám és kellék üzletünk.

 

Természetesen a teljes adminisztráció, a tanácsadás, a mérnöki előkészítés, az ügyintézés is ide a václigeti telephelyre költözött, ahol ugyanúgy mint a régi faipari áuházunkban nagy szeretettel várjuk minden kedves régi és új partnerünket.

Telephelyavató április elején

És hogy senki se maradhasson ki a jóból, mind többen megtapasztalhassák az új telephely előnyeit, április elején egy szakmai programokkal, előadásokkal, tanácsadással egybekötött telephely avatóra várjuk a szakma kedvelőit, művelőit, az érdeklődőket. A konkrét szakmai program február végén lesz elérhető honlapunkon, illetve ekkor fogjuk kiküldeni partnereinknek, remélve, hogy idén a régi időpontban újból vendégül láthatjuk Önöket nálunk.

 

Ne hagyja ki évnyitó akciónkat se!

Aki januárban, vagy februárban megtalál minket Václigeten az új telephelyünkön és igénybe veszi élezőüzemi szolgáltatásainkat, annak az ugyancsak a telephelyen működő szerszámbolt február végéig 15% kedvezményt biztosít bármely szerszám vásárlása esetén a szerszámüzletben.

Tavaszváró gépakcióinkért kattintson akciós faipari gépeink linkünkre!

 

Új címünk, elérhetőségeink:

Vác, Horgásztói út 1., 2.-es főút 30. kilométer

Telefon: 27/345-292 Fax: 27/531-070 E-mail


Forrás: Planet-Gép Kft - ANEST csoport

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.