FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-03-05

A Würth rekord forgalmi eredményei 2012-ben

A Würth-csoport a 2012-es évben 9,98 milliárd eurós rekord forgalmat ért el, ami 2,9 %-os forgalmi növekedést eredményezett. A Würth Szereléstechnika Kft. a 2012-es évben 6,269 milliárd forintos rekord forgalommal zárt.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Würth-csoport

A Würth-csoport a 2012-es évben 9,98 milliárd eurós rekord forgalmat ért el, ami 2,9 %-os forgalmi növekedést eredményezett. A korábbi évekhez viszonyítva ez az enyhe forgalmi növekedés a Würth-csoporton belül elsősorban Dél-Európa forgalmi visszaesésére vezethető vissza. A foglalkoztatottak száma világszerte 1,4 százalékkal 65.169 főre csökkent (előző évben: 66.113).

Robert Friedmann, a konszernvezetés szóvivője az elmúlt évet ambivalensnek értékelte:

"Bár a legtöbb üzleti egység ebben az évben növekedett és ezek közül is Észak-Amerika és Skandinávia eredményei örömtelien alakultak, néhány vállalatot azonban súlyosan érintett a gazdasági visszaesés Dél-Európában. 2013-ban olyan területekre helyezzük a hangsúlyt, ahol növekedés várható, ezért 2012-ben célzott felvásárlásokat tettünk a vegyiparban."

 

A Würth-csoport 2013-ra közepes egyszámjegyű forgalmi növekedést irányoz elő, miután a bizonytalan gazdasági környezet nem biztosít újabb növekedési impulzust.

A magyar leányvállalat is rekord forgalmat ért el

A Würth Szereléstechnika Kft. a 2012-es évben 6,269 milliárd forintos rekord forgalommal zárt. A kedvezőtlen gazdasági környezet hatására lassult a forgalmi növekedés.

A 2013-es évre előirányzott tervek egy felgyorsultabb, kétszámjegyű forgalmi fejlődést írnak elő a hazai vállalat számára. Hámori Márk, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: "A 2013-as év fontos állomás cégünk életében: magyarországi cégalapításunk 25. születésnapját ünnepeljük. E jeles alkalomból számos különleges születésnapi ajánlattal szeretnénk megajándékozni Partnereinket. A cég a kezdetektől piacvezető, innovatív vállalat volt, és ezt a vonalat követve a következő 25 évben is szeretne irányt mutatni az üzleti életben."

 

A Würth kereskedelmének súlypontja a kötő- és rögzítéstechnikai elemek, vegyi-műszaki termékek, kéziszerszámok, kisgépek, raktározási és tárolórendszerek, valamint munkavédelmi termékek forgalmazása. A Würth világszerte 3 millió ügyfélnek szállít a hagyományos szakipartól kezdve, mint fa-, fém-, építő- és gépjárműipar; a különböző szakterületen jelen lévő nagyipari partnerekig (autógyártók, elektronika, energiaipar, stb.).

 

WÜRTH a világban. A mai napig családi tulajdonban lévő Würth vállalatcsoport a minőség és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy az alapítás óta eltelt hat évtizedben családi kisvállalkozásból a világon mindenhol jelenlévő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A Würth több mint 80 országban csaknem 400 vállalattal képviselteti magát, és folyamatosan 65.000 munkatárs áll a Partnerek szolgálatára.

 

WÜRTH Magyarországon. Kelet-Európában elsőként Magyarországon jelent meg a Würth 1988-ban. A folyamatos fejlődésnek és a tudatos vevőközpontú stratégiának köszönhetően a Würth partereinek száma mára meghaladja a tizenötezret. A Würth Szereléstechnika Kft. több mint 320 munkatárs segítségével áll ügyfelei rendelkezésére, és a világon forgalmazott 100.000-féle termék és szolgáltatás közül több mint 40 ezer már Magyarországon is elérhető.

Forrás: WÜRTH Szereléstechnika Kft.

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.