FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-04-05

Bemutatkozik az új Festool all-inclusive szolgáltatáscsomag

A Festool ismét a szerviz-szolgáltatások megújítója lett az elektromos kéziszerszámok piacán - bevezette a SERVICE all-inclusive szolgáltatáscsomagot!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Biztos befektetés. Tiszta nyereség. Egyszerűen biztonságos.

A legjobbat szeretnénk nyújtani. Nemcsak a gépeinkkel, de a szolgáltatásainkkal is.

A Festool ismét magasra teszi a mércét az új, sokoldalú, egyedülálló "SERVICE all-inclusive" szolgáltatáscsomagjával, mely áprilistól érhető el.
Képzelje el, hogy vásárol egy elektromos kéziszerszámot, melyről már a vásárláskor tudja, hogy a felmerülő, esetleges szervizköltségekkel szemben 3 évig védve van - beleértve ebbe egyedülálló módon a kopó alkatrészeket, még a szénkeféket is. Vagy gondoljon bele, hogy műhelyéből, autójából vagy akár külső helyszínről ellopják új gépét és Önnek csekély önrész ellenében új gépet biztosít szakkereskedője. Továbbá lehetősége nyílik kipróbálni új gépét rizikómentesen, és ha mégsem azt a gépet vásárolta, amelyre vágyott az üzletben visszatérítik a teljes vételárat. Mindez túlságosan hihetetlennek, utópisztikusnak tűnik? Pedig nem az többé.

2013 áprilisától bemutatkozik a Festool új szolgáltatáscsomagja.

A "SERVICE all-inclusive"

A csomag tartalmaz számos olyan szolgáltatást, mely egyedülálló eben az iparágban, arról nem is beszélve, hogy nem kerül extra költségbe. Minden, a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrált Festool géphez automatikusan jár a "SERVICE all-inclusive" szolgáltatáscsomag.

A vállalat célja, hogy ne csak egy fantasztikus gépet, de kiemelkedő, egyedülálló, biztonságot jelentő szolgáltatást is adjon a vásárlóknak. Az új szolgáltatáscsomag összeállításának alapja a végfelhasználói igények kielégítése és a szakkereskedők tapasztalatainak a figyelembevétele volt.

Az első szolgáltatás a 36 hónapos költségmentes szerviz garancia, mely most már a kopó alkatrészekre és a szénkefékre is kiterjed. Ez az első alkalom ebben az iparágban, hogy egy vállalat garanciát kínál a kopó alkatrészek cseréjére, úgymint a csapágyakra, szénkefékre vagy az akkumulátorokra. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a végfelhasználó nem kap többé nehezen érthető költségkalkulációkat és számlákat. Sőt kérésére, amennyiben nem akarja gépét a szakkereskedőnél leadni - a Festool márkaszervize elhozza és vissza is viszi. Mindezt költségmentesen, hiszen ez magától értődik.

A második említést érdemlő szolgáltatás a lopás esetére szóló biztosítás, mely szolgáltatás olyan tételeket is tartalmaz már melyek korábban nem foglaltattak benne az általános biztosítási irányelvekben. A hagyományos biztosítások, csak a műhelyből ellopott gépekre terjednek ki. A Festool kibővítette azt a biztosítását az autóból vagy akár külső, építkezési helyszínről ellopott gépekre is. Lopás esetén a vásárlástól számított 36 hónapon beül Ön biztosítva van, hiszen csekély önrész ellenében (30.000 Ft + Áfa) új gépet kap szakkereskedőjénél.

További biztonságot nyújtó szolgáltatás az elégedettségi garancia. Amennyiben nem elégedett a vásárolt géppel úgy a minimálisan használt gépet a teljes szállítási terjedelemmel együtt visszaadhatja szakkereskedőjének, aki a teljes vételárat visszatéríti Önnek. Mindezt a vásárlástól számított 7 napon belül.

Végül, de nem utolsó sorban a Festool 10 évig garanciát vállal a pótalkatrészek szállítására. Amennyiben ez nem sikerülne, úgy Ön teljesen ingyenesen új gépet kap.

A "SERVICE all-inclusive" szolgáltatáscsomag költségmentesen jár az összes Festool vásárlónak. Egyetlen feltétel, a vásárlástól számított 30 napon belüli online regisztráció, melyet megtehet a www.festool.hu oldalon (szolgáltatás/service all inclusive menüpont alatt). Ugyanezen menüpont alatt olvashat részletesen a szerviz feltételekről, szolgáltatásokról és innen töltheti le a lopás vagy pénzvisszafizetés igénybevételéhez szükséges dokumentumokat is.

 

 

A termékeink és szolgáltatásaink elérhetőek a Festool szakkereskedői hálózatában!

Nézze meg melyik szakkereskedő van Önhöz legközelebb! Katt ide!

 

Tooltechnic System Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 150. V-3 épület
Tel: (1) 297-1350 Fax: (1) 297-1359

(x)

Kapcsolódó FATÁJ cikkek:

Festool őszi akció - már csak 2 hétig! (2012-11-14)

Euroskills szakmai verseny - Faipari technológiák versenyszám (2012-10-29)

Festool őszi akció - 2012.09.01 - 2012.11.30. (2012-10-01)

Festool őszi újdonságok a teljes mobilitás jegyében (2012-09-13)

Festool nyári akció (2012-07-25)

Festool tavaszi záró akció (2012-05-31)

Festool újdonságok (2012-03-20)

Festool tavaszi akkumulátor akció - csak márciusban (2012-03-01)

Festool téli akció 2011.12.01 - 2011.12.23 (2011-12-02)

Fókuszban a Festool őszi újdonságai (2011-09-30)

 

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.