FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-04-30

Szokatlan színházi székvásár

Aki szeretne, hazavihet egy darab színháztörténelmet! A kaposvári Csiky Gergely Színház nézőtere teljesen megújul: kicserélődik! A régi székek megvásárolhatók!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Az áruk egy nagyszínpadi felnőtt bérlet vagy egy stúdióbérlet, melyet a szék tulajdonosa a jegyirodán hagy - ajándékba valakinek.

 

A színház - a jövő évad mottójához híven - a családok, generációk színházaként - ezeket a bérleteket olyan családok tagjaihoz juttatja majd el, akiknek anyagi helyzete nem engedi meg, hogy színházba járhassanak.

 

Eladó 145 nézőtéri és 112 páholy szék (84 szék, 28 magasított bárszék). A szék- és ajándékbérlet vásár június 15-ig tart (a székek július 5-től augusztus vihetők el). Minden székről egy eredetiséget igazoló oklevelet is kibocsát a színház.

 

Mit kell tennie, ha szeretne egy széket hazavinni a Csiky-ből?

 

A jegyirodában vásároljon egy nagyszínpadi felnőtt vagy egy stúdióbérletet, adja le a jegyiroda munkatársainál, és jelezze szék-igényét!

Korábbi híradás:

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése alapján 2013. nyarán a Csiky Gergely Színház nézőtere szinte teljesen kicserélődik. Összesen 466 új szék kerül a zsöllyébe, a fél- és első emeleti páholyokba, illetve az első emeleti erkélyre. A nézőtér megújítása mellett javításra kerül a folyamatosan beázó Stúdió-tető, a nézőtér földszinti padlózata, egy kazánt pedig kicserélnek.

 

A munkálatok összesen 33 millió forintos beruházást jelentenek. A nézők által eddig megvásárolt Téglajegyekből befolyt összeget (1.340.000,- forintot) is erre a célra fordítja a színház.

A színház előcsarnokában a mai naptól kezdve két új szék áll majd, melyeket bárki kipróbálhat.

Aki szeretne, hazavihet egy darab színháztörténelmet, a régi székek ugyanis megvásárolhatók. Az áruk egy nagyszínpadi felnőtt bérlet vagy egy stúdióbérlet, melyet a szék tulajdonosa a jegyirodán hagy - ajándékba valakinek. A színház - a jövő évad mottójához híven - a családok, generációk színházaként - ezeket a bérleteket olyan családok tagjaihoz juttatja majd el, akiknek anyagi helyzete nem engedi meg, hogy színházba járhassanak. Eladó 145 nézőtéri és 112 páholy szék (84 szék, 28 magasított bárszék). A szék- és ajándékbérlet vásár június 15-ig tart (a székek július 5-től vihetők el). Minden székről egy eredetiséget igazoló oklevelet is bocsát ki a színház. A részleteket a színház honlapján és a jegyirodában találják az érdeklődők.

 

A nézőtér utoljára 1986 és 1988 között lett felújítva, azóta ugyanazokat a székeket javítják. A nézők sokszor panaszkodtak az utóbbi években, hogy kényelmetlenek a székek és recsegnek: zavarják a színházi élményt. Az új székek háttámlája magasabb lesz, beülési mélysége pedig nagyobb, mint a mostani székeké, így kényelmesebben ülnek majd a nézők. Szintén a komfortérzetet növeli az ülőszivacsok vastagságának növelése. Az új szövet kopásállóságát is tesztelik a gyártók: a teszt szerint az üléshuzat 45.000 leülést és felállást bír ki. Játék a számokkal: ha évadonként átlag 200 előadással, egy szünettel, vagyis előadásonként 2 leüléssel és felállással számolunk, 112 évadot bírnak majd ki az új székhuzatok, két szünettel és 3 leüléssel számolva pedig 75 évadot.

Forrás: Csiky Gergely Színház

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.