FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-09-26

Partner Bútorház - új üzlet Székesfehérvár szívében

Székesfehérvár központjában, szeptember 18-án ünnepélyes keretek között, Dr.Cser-Palkovics András polgármester hivatalosan is megnyitotta a PARTNER Bútorházat.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

Szerkesztőségünk nagy örömmel fogadta el a meghívást és vett részt a székesfehérvári Karrier-Bútor Kft. új bemutatóterme - a PARTNER Bútorház - hivatalos megnyitóján.

A cégvezető köszöntője:

 

"Tisztelt megjelent Vendégeink! Megrendelőink képviselői! A Bútorszövetség képviselői! A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői! Beszállító partnereink képviselői! Üzleti Partnereink! Barátaink! Kedves Munkatársaim!

Először is szeretném megköszönni Önöknek, hogy elfogadták a meghívásunkat ebből az alkalomból és szakítottak drága idejükből egy kis időt ránk, hogy osztozzanak örömünkben, abban, hogy egy fokkal előbbre lépünk üzleti lehetőségeinkben ennek a bemutatóteremnek ill. kisáruháznak a megnyitásával. Jelenlétük megtisztelő számunkra! Köszönjük Önöknek!

 

Már 26 éve önkéntesen tagjai vagyunk az Iparkamarának (akkoriban még nem így hívták), először kisiparosként, aztán cégünk jogelődjével is , folyamatosan most is. Nagyon fontos ez nekünk, mert  véleményem szerint tartozni mindig kell valahová, tartozni jó valakihez , akire mindig számíthatunk, aki mindig számíthat ránk! A Széchenyi Hitelprogramot ennek a szervezetnek a közreműködésével ismertük meg és már  8 éve használjuk a Széchenyi kártyát, és most az üzletnyitáshoz egy ebben a programban lévő forgóeszközhitelt vettünk igénybe.

Bízunk benne, hogy a  továbbiakban is megkapjuk ill. ki is tudjuk használjuk azokat az üzletfejlesztési  lehetőségeket, melyet a kamarai tagság biztosít számunkra.

Tisztelt Megjelentek!

Halálugrás? Menekülés a jövőbe? Hogyan is nevezhetném ezt a lépést részünkről?

Én úgy nevezem, hogy B I Z A L O M      A      J Ö V Ő B E N

Mi, mint székesfehérvári lakosok  székesfehérvári vállalkozás itt helyben keressük a boldogulás lehetőségét úgy, hogy lehetőségeinkhez mérten munkát adunk 12-16 fő alkalmazottunknak, akik szintén helyi ill. a fehérvári vonzáskörzetben élő emberek.

Ezzel az üzletnyitással létszámunkat is megnöveltük, 4 fővel vagyunk többen. Tettük ezt úgy, hogy pályakezdőket ill. gyermeknevelés melletti részmunkaidős foglalkoztatást tudunk biztosítani számukra, kihasználva ezzel a jelenlegi kedvezményeket, melyek a járulékos terheket csökkentik.

 

Miben látjuk a lehetőséget ezen a jelenleg egyik legnehezebb  területen? Abban, hogy a nagyáruházak tömegbútoraival szemben olyan bútorokat kínálunk, melyek a megrendelőink részére készülnek, személyre szabottan, méretben, színben formában, még az egyéb speciális funkciókat is kielégítve. Fontosnak tartjuk, hogy mindezeket saját  gyártó műhelyünkben gyártjuk.
Mondhatjuk azt,hogy ez a tér a saját műhelyünkben készített termékek bemutatóterme! Így meg tudjuk mutatni a tömeggyártással készülő bútorok szembeni  lényeges különbségeket a minőségben, műszaki tartalomban, kivitelben.  Az internet világa nem teszi lehetővé a bútorral való személyes találkozást, itt viszont ez az élmény valós. Székesfehérváron, szinte a város közepén vagyunk, ami olyan vevőkör elérését teszi lehetővé, akiket más módon eddig nem tudtunk elérni.

 

Hogy mindenkinek partnerei lehessünk, bővítettük termékválasztékunkat is , olyan bútorokat is kínálunk, melyek tömegtermelésből származnak. Alacsonyabb műszaki tartalommal bírnak és így árban is a szerényebb pénztárcákhoz igazodnak. Új az, hogy irodaszereket, irodai kiegészítőket és papírárut is forgalmazunk, egyenlőre itt helyben csak szűkebb választékban, de katalógusból teljes körűen rendelhető minden.

 

Szolgáltatásaink továbbra is teljes körűek ebben a szakmában! A lakberendezési tanácsadással kezdve a kulcsrakész átadásig partnere szeretnénk lenni a megrendelőinknek, követve termékeinket egészen a használatbavételig. (szállítás, szerelés, pontos beállítás,tisztítás, átadás).

A cégek felé történő szolgáltatásaink fejlődését is segíti ez a bemutatótér, mert lehetőséget biztosít a termékek életszerű bemutatására, komplett , akár "falakkal" határolt, (körbezárt) irodát, tárgyalót, vezetői munkahelyet alakíthatunk ki ilyen alkalmakra. Így lehetőségünk van saját területünkön (nem csak kiállításokon) bemutatókat tartani az új fejlesztésekről, trendekről és a korszerű műszaki megoldásokról.

 

 A "személyes találkozás a termékkel" véleményünk szerint alapvető feltétel a kiválasztásban és a döntésben. Így tudjuk érveinket is személyesen elmondani a megrendelőknek a döntést megelőző fázisban. Talán meg tudjuk "tanítani" arra, hogy mit nézzen meg alaposan mielőtt dönt, mik azok a szempontok, melyeket a legfontosabbaknak tartunk majd azok ismeretében tudjon dönteni vásárlása előtt. 

Ezen a forgalmas helyen megnyitott bemutatótérrel a lakosság közvetlen elérésében is bízunk. A  személyes kapcsolatok elengedhetetlenül fontos elemei a bizalomnak, talán ez lehet még előnyünk a nagyáruházakkal szemben. Törekedni fogunk arra, hogy olyan munkatársaink legyenek, akik hitelesek tudnak lenni a vásárlók szemében, jó szakemberek legyenek.

 

Most  még egyszer köszönjük, hogy eljöttek és megtiszteltek bennünket!

 

Székesfehérvár,2013.09.18.                   Horváth Rezső"

 

Tóth János, FATÁJ

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.