FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2014-04-11

Lignomat Házivásár 2014

A Lignomat Kft. 2014. május 7-9. között Magyarországra hozza a német Homag csoport csúcstechnológiás gépeit és újdonságait. Legalább egy napot érdemes szabaddá tenni!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


A célunk az, hogy olyan gépeket mutassunk be a magyar szakembereknek, melyek nem csak a fa- és asztalosipar aktuális csúcstechnológiáját képviselik, de a hazai vállalkozások és üzemek számára megfizethető árkategóriába esnek 

Ezért a bemutató fő attrakciója a Homag csoport kis- és közepes üzemeknek szánt nullfugás élzáró megoldása, az airTec. A Brandt Profiline KDF 650 airTec nullfugás gép a hazai termelési volumenekre lett ütemezve és a Lignomat Házivásáron Magyarországon most először működés közben is kipróbálható.

Egy üzem hatékonyságát nem csak új gépek vásárlásával lehet növelni. Az asztalosiparban is egyre nagyobb szerepet kapnak a szoftverek. Ezért a Lignomat Házivásáron minden nap délelőtt 10 órakor kezdődik az élő woodCAD|CAM szoftveres bemutató. A szoftver egy olyan integrált megoldást kínál, mellyel pár kattintással a 3D tervből gépi programok generálhatóak, így további programozás nélkül elvégezhető a megmunkálás: táblafelosztás, marás, élzárás. Ráadásul a szoftverrel az új gép beszerzésénél jóval olcsóbban növelhető a termelékenység.

JELENTKEZÉSI LAP

A Házivásáron a kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező WEEKE BHX 055 típusú CNC is - mely 5 négyzetméteren jelenti a belépést a CNC megmunkálásba - működésközben tekinthető meg. Eddig 2115 gép kelt el a szériából, ennyi ember csak nem tévedhet!

Nem az újdonságokat, hanem a jól bevált technológiát képviseli az elnyűhetetlen Holzma HPP 300 lapszabászgép. Kifejezetten a növekedésben lévő kisebb, közepes üzemeknek tervezve, etikett nyomtatással és irodai optimalizálással.

Az iparág trendjei közül az egyik legfontosabb a rugalmas egyedi gyártás igénye, melyre a Házivásáron látható Homag Venture 316 L 5 tengelyes CNC gép ad tökéletes megoldást, ráadásul aggregátok vásárlására sincs szükség.

Mindezeket egészíti majd ki egy Reinbold brikettáló és aprító a hulladékgazdálkodás környezetbarát megoldására, egy Höcker forgácselszívó illetve a sok extrával szerelt Altendorf F45 formatizáló fűrész.

 

A Lignomat Kft. szeretettel várja a május 8-án, szintén Szombathelyen megrendezésre kerülő Falco Házivásár vendégeit is!

 

(x) Lignomat Kft.

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

ID: WOOD projekt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

ERFARET Tudásközpont
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.