FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-08-22

Kitüntetések augusztus 20. alkalmából

A földművelésügyi miniszter Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami és miniszteri kitüntetéseket adott át erdészeknek és vadászoknak is.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 


 

 

Fotó: Pelsőczy Csaba/FM __ A kép rákattintva nagyítható.

 

Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapta

 

Dr. Csóka Levente, a Soproni Egyetem Faalapú Termékek és Technológiák Intézetének egyetemi tanára. Kitüntetésben részesült a papíripart szolgáló kutató-fejlesztő tevékenységéért, a környezetkímélő cellulóz vizsgálata terén végzett kiemelkedő munkájáért.

 


 

A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapta

 

Biró Ferenc, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. gazdasági igazgatója. Kitüntetésben részesült az erdőgazdálkodás területén végzett több mint négy évtizedes, magas színvonalú szakmai és vezetői munkájáért.

 


 

Az Életfa Emlékplakett Arany fokozata kitüntetést kapta

 

Tóth Pál, a Szombathelyi Erdészeti Zrt., nyugalmazott főmérnöke, a Vasvári Erdészet volt vezetője. Kitüntetésben részesült hat évtizedes kiváló erdészeti tevékenységéért, vezetői munkájáért, életútja elismeréseként. A kitüntetését fia, Tóth Gábor vette át.

 


 

Az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozata kitüntetést kapta

 

Molnár József, az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészete nyugalmazott fahasználati műszaki vezetője. Kitüntetésben részesült négy évtizedes kiváló erdészeti tevékenységéért, vezetői munkájáért, életútja elismeréseként.

 

Szommer József, a Pilisi Parkerdő Zrt. erdőművelési ágazatvezetője. Kitüntetésben részesült öt évtizede az erdőművelés irányításában, jelölő versenyek szervezésében, a nevelővágások értékelésében végzett kimagasló tevékenységéért.

 


 

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata kitüntetést kapta

 

Szalontay Mária Julianna, a Mecsekerdő Zrt. nyugalmazott bérszámfejtője. Kitüntetésben részesült több évtizedes kiváló számviteli, belső ellenőri tevékenységéért, elhivatottságáért.

 


 

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott

 

Fehér Lajosné, a KASZÓ Zrt. munkaügyi-, társadalombiztosítási ügyintézője. Kitüntetésben részesült négy évtizede a munkaügy- és a bérszámfejtés területén végzett magas színvonalú tevékenységéért, a hatósági ellenőrzéseket segítő kiváló munkájáért.

 

Kovács László, az Egererdő Zrt. vasútüzem vezetője. Kitüntetésben részesült az erdei vasutak üzemeltetésében és a hazai kisvasutak működését érintő ágazati jogszabályok kidolgozásában végzett tevékenységéért.

 

Kövecses Andrásné, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. pénzügyi csoportvezetője. Kitüntetésben részesül négy évtizede a költségvetés és gazdálkodás területén kifejtett kiváló tevékenységéért, vezetői munkájáért.

 

Monostori Miklós, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. erdészeti igazgatója. Kitüntetésben részesült három és fél évtizedes erdészeti munkájáért, kimagasló gazdasági eredmények elérésében végzett tevékenységéért, vezetői munkásságáért.

 

Vaspöri Ferenc, a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. erdőgazdálkodási osztályvezetője. Kitüntetésben részesült az erdőprivatizációban és a magán-erdőgazdálkodás területén, valamint a fenntartható erdőgazdálkodás elősegítésében végzett tevékenységéért.

 

Vermes István, a Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatal vadászati és halászati szakügyintézője. Kitüntetésben részesült a halgazdálkodással kapcsolatos kiváló hatósági tevékenységéért, vadgazdálkodási feladatokban végzett munkájáért.

 

Virágh Pál, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. kerületvezető erdésze. Kitüntetésben részesül három évtizede a homoki erdőgazdálkodásban, a kömpöci kerület irányításában, a MÁV rakodó üzemeltetésében végzett kiváló tevékenységéért.

 


 

A Magyar Nemzeti Vadászrend kitüntetést kapta

 

Dr. Jámbor László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója, valamint az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, a vadgazdálkodási ágazat fejlődési irányaiért végzett kiemelkedő és céltudatos munkájáért, valamint az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara berkein belül összhangban végzett pótolhatatlan munkájáért.

 

Dr. Székely István az Országos Magyar Vadászkamara jogi tanácsadója, az Országos Magyar Vadászkamaránál, valamint az Országos Magyar Vadászati Védegyletnél végzett kiemelkedő színvonalú jogi segítségnyújtásáért, valamint a vadászati ágazati jogszabályok kialakításában végzett tevékenységéért.

 

Szabó Ferenc a Földművelésügyi Minisztérium Erdészeti és Vadgazdálkodási Főosztály főosztályvezetője, az új vadászati törvény megalkotásában végzett fáradhatatlan munkájáért, a vadászati, vadgazdálkodási ágazat fenntartható működéséért, fejlesztésért, a vadászati hagyományok ápolásáért végzett áldozatos munkájáért.

 


Forrás: kormany.hu FM, augusztus20.kormany.hu,

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.