FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

Weitzer Parkett Kft
Faipari gépek -> Stonewood Kft
MátyásFa Kft HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-03-11

Muzsikál az erdő 2019-es programjai

A Muzsikál az erdő rendezvénysorozat 2019-ben a 16. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene - művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

Idén 3 térségben jelentkezik a "Muzsikál az erdő". Az év első eseménye a "Muzsikál az erdő"a Hírös Városban május 25 - 26. között várja az érdeklődőket a Kecskemét közelében, Lakitelek - Tőserdőn valamint a Nyíri erdőben. Az év legnagyobb eseménye a "Muzsikál az erdő"- Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama június 29-e és július 7-e között kerül megrendezésre. Ősszel pedig a "Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében szeptember 27-e és 29-e között Gyula térségében, Gyula - Városerdőn, valamint Nagyvárad közelében Püspökfürdőn szerveződik.

 

Hűek maradunk hagyományos szervezési elveinkhez: a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget. Várjuk a régi ismerőseinket és az újonnan bekapcsolódó érdeklődőket ingyenes programjainkra. A Príma Díjas és Nógrádikum Díjas "Minősített Fesztivál" címmel rendelkező rendezvény valamennyi napján lélekben felkészülünk a szakvezetéses erdei séta során a klasszikus zenei és a népzenei erdei koncertekre, ahol országos, sőt világhírű előadóművészek és a helybéli művészeti élet kiválóságai nyújtanak egyszeri, megismételhetetlen erdei koncertélményt. Nem marad el az erdei sport, a színvonalas zenei és kézműves gyermekprogram, a helyi termelők bemutatkozása. Megismerkedhetünk a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetjük tudásunkat az erdő és a természetvédelem témakörében. Az idei évben kiemelt hangsúlyt kap az egészséges életmód, az egészségtudatosság, a testi - lelki egészség egyensúlya. A természethez kötődő képzőművészeti kiállítások, a "Muzsikál az erdő"-s pályázatok is - fotó, irodalom és gyermekrajz - a rendezvény oszlopos tagjaivá váltak. Minden nap zárásaként alkalma nyílik a résztvevőknek kötetlen beszélgetésre, a vendéglátó település megismerésére, hiszen a "Muzsikál az erdő" minden nap más-más településen jelentkezik, ezzel is népszerűsíteni kívánja a vidék, az erdő értékeit. A "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok tervezett helyszínei: Tar - Fenyvespuszta, Gyöngyöstarján, Salgótarján - Eresztvény, Abasár, Szentkút, Pásztó, Szurdokpüspöki, Gyöngyöspata, Gyöngyös - Kékestető.Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a 2019-es év "Muzsikál az erdő" rendezvényeire. Részletes információt, programjainkat megtalálják honlapunkon, a www.muzsikalazerdo.hu weboldalon. Hiszen ha "Muzsikál az erdő", akkor "jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés"!

Forrás: Muzsikál Az Erdő Alapítvány

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.