FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-08-02

Bemutatkozik a Budakeszi Vadaspark Kalandparkja

Kalandok a magasban. A Kalandparkban a legkisebbeket a vadaspark sztárja, "Pele Pali" kíséri végig, akinek segítségével a gyerekek a különböző madárodúkat és azok lakóit is megismerhetik.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A Kalandpark valódi kihívást és aktív kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára, ezért gyermekek és felnőttek számára is kitűnő nyári program.

 

 

A Budakeszi Vadaspark Kalandparkját 2015-ben, a főbejárat felé vezető út mentén, egy árnyas fenyőerdő fái között alakították ki, így a családokat már nemcsak a parkon belül, de azon kívül is izgalmas programok várják. A Kalandpark hazánk egyik leginformatívabb ilyen típusú létesítménye: a drótkötélpályák mellett ugyanis itt két, a lombkoronaszint természeti csodáit bemutató tanösvény is várja a látogatókat.

 

 

A kalandvágyó gyermekek és felnőttek összesen hét pályán tehetik próbára az erejüket és ügyességüket: a B pályán Pele Pali, a vadaspark fiktív útikalauza ismerteti meg a gyerekeket a különböző madárodúkkal, azok szerepével és annak lakóival is. Pele Pali tanösvénye egyébként szervesen kapcsolódik a Budakeszi Vadaspark további három útvonalához: az okos kis pelével a látogatók a madárbarát kertben, valamint a vadászati és az interaktív tanösvényen is találkozhatnak, és a rajzolt figura mindenhol sok érdekes dolgot oszt meg az érdeklődőkkel. Pele Pali kedves kis alakja a gyermekek számára megkönnyíti a tanulást, aminek köszönhetően a kirándulás során megszerzett tudás is jobban rögzül - erre pedig a Budakeszi Vadaspark kifejezetten nagy hangsúlyt fektet.

 

 

"Kalandparkunkba elsősorban a gyermekeket várjuk, a pályák azonban az összes korosztály kiszolgálására alkalmasak, és mindenki megtalálja a neki való nehézségi szintet. A Kalandpark a Budakeszi Vadaspark speciális szolgáltatásai között is szerepel: szolgáltatásainkat a születésnapi programjaink között is megtalálhatják, csapatépítés céljából vagy családi napok szervezése során egyre többen keresnek fel minket, de sok osztálykirándulás és nyári tábor programja között is szerepel a Budakeszi Vadasparkban és a Kalandparkban tett kirándulás. Nem véletlen tehát, hogy az áprilistól októberig tartó szezonban is több mint nyolcezren váltottak jegyet a Kalandparkba" - mondta el Orbán Tamás, a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjának vezetője.

 

 

A Kalandpark a nyári időszakban reggel 10 órától este 18 óráig látogatható, belépőt pedig 17 óráig válthatnak a mászni vágyók. A "magaslati" kalandok résztvevőinek biztonságát egyébként több dolog is garantálja: a gyakorlópályán történő oktatáson és a képzett animátorokon kívül a napi pályabejárás, valamint a pályaelemek éves, a beülők, kötelek és sisakok negyedévente történő átvizsgálása és minősítése szavatolja a látogatók biztonságát.

 

 

"Hogy minél sokrétűbb programot nyújthassunk, a Kalandpark a jövőben új akadályokkal bővülhet: ennek részeként egy olyan pálya kialakítását tervezzük, ahol a családok együtt kalandozhatnak majd a magasban, továbbá szeretnénk egy kifejezetten csapatépítésre alkalmas pályát is kialakítani" - osztotta meg a Kalandparkkal kapcsolatos távlati terveit Orbán Tamás.

 

 

Szeretnél többet megtudni Budakeszi Vadaspark Kalandparkjáról? Akkor látogass el a honlapunkra, ahol minden információt megtalálsz.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.