FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-10-31

Kiállítás Bécsben - Klaszter együttműködésben

Bécsben, a LEBENSLUST kiállításon állította ki legaktívabb, az osztrák piacra nyitott tagjainak bútorait a Pannon Fa-és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter (PANFA) a GINOP-1.3.2-15-1016-00013 számú projekt keretében.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Ez a rendezvény - egyedülállóan - az aktív szenior korosztály számára kínál tematikus információkat szórakoztató stílusban évente kétszer, tavasszal és ősszel.

Az októberi kiállításon több mint 200 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait többek között a turizmus és az utazás, a sport és wellness, a gasztronómia, a divat és a kiegészítők, az egészségügy és gondozás területén. Ide értve az szeniorlakások, életterek bútorzatát, otthonok komfortosabbá tételét kínáló gyártókat és szolgáltatókat egyaránt. Mintegy 150 különféle program, workshopok, szakértői előadások, divatbemutatók és helyi hírességek szórakoztató műsorai emelték a kiállítás színvonalát fokozták a hangulatot.

Köszönhetően a hagyományossá tett rendezvényidőpontnak az ingyenes belépés lehetőségének, és a Messe Wien központi elhelyezkedésének, tisztaságának, biztonságának ez évben több mint 50.000 látogató tekintette meg a vásárt.

A PANFA standján is nagy volt az érdeklődés. A mottót, miszerint: "Tagjaink közössége egy komplett épületet képes megalkotni, berendezni" igazolta a megjelenés színvonala. Kiállító klasztertagok nevezetesen az Árkossy Bútor Kft, az Angel Design Kft, a Fabak Kft, a Fa-Feri Kft, a Howa Bútor Kft, a Kanizsa Kárpit Kft, a Karrier Bútor Kft, a Plydesign Kft, a Sixay Furniture és a Trion Design Kft kiállított termékeik minőségével meggyőzték a látogatókat a magyar bútorgyártás és belsőépítészet felkészültségéről. A kiállítók személyes jelenlétén túl német nyelvű hoszteszek segítették az információ átadást. Német nyelvű kiadványok készültek, melyből a klaszter tagságát, a tevékenységi köröket egyaránt megismerhetik az érdeklődők. A számos magán-ajánlatkérésen és üzletkötésen túl, beruházási projekt szintű tárgyalás is megindult.

A résztvevők értékelése alapján e közösségi vásári stand kiváló alkalmat adott a megmérettetésre egy igényes piacon, az értékesítési sikerek pedig biztatást adnak a jövőbeli külpiaci megjelenés megalapozásához.

Forrás: PANFA

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.