FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

Faipari gépek -> Stonewood Kft
Weitzer Parkett Kft
FORMANCE Kft
Mátyás Fakereskedo Kft HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-05-05

#álmombanazerdőtjárom - Játékra hív a Zalaerdő!

A Zalaerdő facebook oldalán hetente kiírt feladatok megoldásához nem kell elhagyni az otthonunkat. Kicsik és nagyok együtt vagy külön-külön is megoldhatják a feladatokat, és csak egy fényképet vagy egészen rövid választ kell küldeni arról, hogy sikerült megvalósítani a heti kihívást. A kérdések, feladatok az erdő, erdei kirándulás, erdei élővilág témára vonatkoznak.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Az idei tavasz egy kicsit más, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs benne semmi jó.

 

Az otthonról elvégzett munka, a sok-sok beküldött házi feladat és a teljesen átszervezett napirendünk mellett észrevehetjük, hogy milyen régen voltunk ennyit azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. Talán nem lehet mindenki mellettünk, de ma már könnyen kapcsolatba léphetünk rokonainkkal és barátainkkal. A személyes találkozást természetesen nem pótolhatja egy telefonhívás, ahogy a kirándulások élményét sem tudjuk a szobában átélni, de tehetünk egy kísérletet, hogy kipróbáljunk valami újat együtt.

 

Játszunk együtt a következő hetekben!

 

A Zalaerdő facebook oldalán hetente kiírt feladatok megoldásához nem kell elhagyni az otthonunkat. Kicsik és nagyok együtt vagy külön-külön is megoldhatják a feladatokat, és csak egy fényképet vagy egészen rövid választ kell küldeni arról, hogy sikerült megvalósítani a heti kihívást. A kérdések, feladatok az erdő, erdei kirándulás, erdei élővilág témára vonatkoznak.

 

Minden helyes választ beküldő részt vesz az aktuális heti sorsoláson, és a legalább 5 helyes választ beküldők a fődíj sorsolásán is, ezért érdemes többször velünk játszani.

 

A játék menete:

 

A játék időtartama: 2020. május 5. - július 6.

 

Az első feladat: május 5-én, az utolsó június 30-án jelenik meg. (Összesen 9 feladat lesz.)

 

Keddenként tesszük közzé a feladatokat a Zalaerdő facebook oldalán, de a megoldásokat nem a facebookra, hanem a kozjolet@zalaerdo.hu e-mail címre várjuk! A helyesen válaszolók, vagy ötletes megoldást beküldők között minden héten kisorsolunk egy Zalaerdős ajándékcsomagot. A feladatok megoldása az aktuális héten küldhető be, a megjelenéstől a következő hét hétfő éjfélig. A heti nyertest az új feladat kiírása napján hirdetjük ki a facebook oldalunkon.

 

A játék fődíja egy három nap / két éjszakás pihenés maximum 5 fő részére a felújított Kistolmácsi Erdei Lakban! A fődíj előre egyeztetett időpontban vehető igénybe, ellátást nem tartalmaz.

 

A fődíj sorsolása a játék végén történik, azok között, akik legalább 5 helyes megoldást beküldtek a játék időtartama során. Egy család egy e-mail címről játszhat. A nyertes nevét 2020. július 7-én tesszük közzé. A nyertest e-mailben is értesítjük.

 

A játékban résztvevők a játék kiírását elolvasva, a válaszok beküldésével automatikusan elfogadják a játék szabályait. A résztvevők hozzájárulnak, hogy a kisorsolt nyertes nevét közzétegyük facebook oldalunkon, valamint ahhoz, hogy a Zalaerdő Zrt. a beküldött fotókat felhasználja. A fődíj nyertese hozzájárul, hogy a fődíj átvételét fotókkal dokumentáljuk, a fotókat felhasználjuk a játékkal kapcsolatos anyagokban (facebook, sajtó).

 

Várjuk az egyedi, ötletes megoldásokat!

Forrás: ZALAERDŐ Zrt.

 

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.