FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

Faipari és erdészeti gépek -> WOODTECH CSOPORT Kft
Mátyás Fakereskedo Kft HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-10-28

Együttműködés a világkiállítás jegyében

Kiemelt stratégiai együttműködési megállapodást kötött a 2021-es Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítást szervező iroda a Somogy Megyei Konzorciummal.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A 2021. évi, "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás - a budapesti, valamint vásárosnaményi, keszthelyi és hatvani kiemelt helyszínek mellett - Somogy megyei programokban is bővelkedik, köszönhetően a SEFAG Zrt. által vezetett Somogy Megyei Konzorciumnak. Nem csupán a somogyi erdők adnak majd helyszínt a több, mint száz somogyi programnak, de a konzorcium további tagjai  is izgalmas és tartalmas lehetőségekkel készülnek.

 

A felek megállapodtak abban, hogy a világkiállítással kapcsolatos egyes célkitűzések, programok megvalósításának előmozdítása céljából együttműködnek, és megvizsgálják a világkiállítás saját fórumaikon keresztül történő népszerűsítésének lehetőségét, illetve mindent megtesznek annak sikerességéért.

 

Az ünnepélyes aláírást követően Kovács Zoltán kormánybiztos arról beszélt, hogy a Somogy Megyei Konzorcium tagjai - a Balatoni Hajózási Zrt., a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., a Kassai Kft., a Kaszó Zrt., a SEFAG Zrt., a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége, valamint a Szent István Egyetem - és a világkiállítást szervezők célja közös: egy olyan fórumot kívánnak biztosítani, ahol a különböző területek tapasztalatait felhasználva meg tudják mutatni a világnak az évszázadok alatt felhalmozódott tudást.

Hangsúlyozta, a Somogy Megyei Konzorcium kapcsán a kezdetektől fogva nyilvánvaló volt, hogy az elképzelésük és annak megfogalmazása is a legkomplexebb, legösszefogottabb javaslatsort tartalmazza.

 

A világkiállítás programjai 2021. szeptember 25 és október 14. között látogathatók, de a szervezők számos felvezető programmal is készülnek, amelyek már 2020. tavaszától megtekinthetők.

 

A SEFAG Zrt. Somogy megyében 90 ezer hektár állami tulajdonú erdőterület kezelője. A változatos adottságokkal rendelkező területen vadgazdálkodással, fakitermeléssel és erdőműveléssel, az erdők gondozásával és megújításával foglalkozik. Nyolc erdészete és a Csurgói Faipari Üzem mellett jelentős turisztikai infrastruktúrával is rendelkezik. A SEFAG Zrt. üzemelteti a háromcsillagos Kardosfa Hotelt, a Zselici Csillagparkot, a Mesztegnyői Erdei Vasutat, a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolát és a kaposvári Erdők Háza Látogatóközpontot.

 

Forrás: SEFAG Zrt.


Weizter Parkett Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.