FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-11-04

Design Management Díjat kapott a Plydesign

A Plydesign fiatal bútormárka újabb mérföldkőhöz érkezett - az a megtiszteltetés érte, hogy átvehette 2020. október 1-jén a Design Management Díjat. A díjátadó hagyományosan a Design Hét Budapest rendezvénysorozat nyitóeseménye, melynek keretében a hazai két legrangosabb díjak (Magyar Formatervezési Díj, Design Management Díj) nyerteseit köszöntik.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Egyedülálló teljesítmény, hogy a Plydesign két egymást követő évben (MFD 2019 és DMD 2020) részesült ebben a két szakmai elismerésben.

 

Magyar Formatervezési Tanács által alapított Design Management Díj olyan szervezeteket ismer el, melyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakítása során a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is. A díjat idén a Plydesign designmárka kapta, mely hatéves fennállása során nemzetközileg elismert, professzionális csapattá fejlődött, amit biztos gyártói háttér, az új technológiákat az innovációval ötvöző tervezői szemlélet, és a kulturális örökség tisztelete jellemez.

 

Designszemlélet a működés minden területén

 

Plydesign növekedési stratégiáját 2014-es megalakulása óta az innováció, együttműködés és hatékonyság keretezi. Hat éves működése óta töretlen fejlődési ívének eredménye a színvonalas FLOTTA termékkollekció, a rugalmas és kiterjedt szervezeti átalakulás és az arculatváltással egybekötött marketingkommunikáció. Elkötelezett a magyar bútor ügye és a fiatal tervezők felkarolása mellett, amelyet jól bizonyít az immár folyamatos együttműködés a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bútortervező hallgatóival. Egy egyedülálló kezdeményezésen alapuló üzleti vállalkozás, amelynek innovációs motorja a magyar design támogatása a hazai bútoriparban.

 

A termékfejlesztés folyamatát a rövidtávú nyereség elérése helyett a hozzáadott érték és a holisztikus attitűd formálja, mely társadalmi, szociális és gazdasági kontextusban értelmezi a bútortervezést, az ötlettől a megvalósuláson át a termék életciklusáig, különös figyelmet fordítva a vásárlói visszajelzésekre.


Kerékgyártó András, vezető tervező és Babits Tamás, alapító, ügyvezető
Design Management Díj 2020. Forrás: Magyar Formatervezési Tanács

A szervezeti struktúrába integrált designmenedzsment-szemlélet eredményeként, a 2014-ben két fővel induló vállalkozásból egy agilis és a digitális marketingkommunikációs és projektmenedzsmenti eszközöket magabiztosan használó, nyitott, hattagú csapattá (ügyvezető, vezető tervező, kereskedelmi és értékesítési menedzser, projektmenedzser, PR- és marketingmenedzser, grafikus) fejlődött. A vállalati kultúrát meghatározza a bizalom és szoros együttműködés, mely ösztönzi a kreatív gondolkodást, valamint a folyamatos önreflexió révén a magasfokú produktivitást.

 

A Plydesign 2020-as marketingstratégiájában megfogalmazta a kiterjedt arculatváltás lépéseit, mely egységesen és híven tükrözik a márka gondolatiságát és küldetését. Bútortervezési filozófiáját már megjelenítette kidolgozott és kifinomult termékkollekciójában, az új arculat célja a meglévő formatervezési és működési szellemiséget hatékonyan és a kortárs kommunikáció eszközeivel közvetíteni.

 

Forrás: Plydesign

 


Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.