|
|||||||||
FATÁJ archívum:
FATÁJ-online
|
2021-02-16
FAO fotópályázat az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából
Az egészséges fák és erdők egészséges embereket jelentenek. Az erdők a bolygón mindenki számára biztosítanak egészségügyi előnyöket, a friss levegőtől és a tápláló ételektől és a gyógyszer összetevőitől kezdve a tiszta vízig és a szabadidős helyig. A március 21-i erdők nemzetközi napjának és idei témájának, az erdő-helyreállításnak: a gyógyulás és a jólét útjának megünneplésére arra kérjük Önt, hogy készítsen fotót az otthonához legközelebb eső fáról, amelytől ön jobban érzi magát. Bármely fa lehet, amelyről úgy érzi, hogy hozzájárul a közérzetéhez: talán finom gyümölcsöt terem, vagy kérge vagy levelei vannak, amelyeket fel lehet használni a hagyományos gyógymódban, esetleg olyan fa, amelyikre fel szeretne mászni, vagy egyszerűen felvidítják a színes levelei vagy virágai. Küldjön nekünk képet, mondja el, miért választotta ezt a fát, és nyerhet egy tabletet!
A nevezési határidő 2021. március 12., közép-európai idő szerint 12:00.
A pályázatokat három kategóriában bírálják el, és az egyes kategóriák díja egy-egy táblagép lesz. - 6-14 éveses gyerekek, - 15-24 éves fiatalok, - 24 év feletti felnőttek.
Hogyan lehet részt venni?
A részételhez kövesse az alábbiakat:
1. Készítsen egy fényképet az otthonához legközelebb eső fáról, amelytől jobban érzi magát vagy javul a közérzete. 2. Töltse ki az online nevezési űrlapot, és mondja el, mit mutat a fotója, és miért választotta az adott fát. 3. Ne felejtse el közzétenni a fotót a közösségi médiában az Erdők Nemzetközi Napja hashtag használatával: #IntlForestDay.
Jogi nyilatkozat: A 18 évesnél fiatalabb résztvevőknek szüleik vagy törvényes gondviselőik hozzájárulásával kell rendelkezniük. A szülőnek vagy a törvényes gondviselőnek alá kell írnia a Tárgy Kibocsátási Űrlapot (Subject Release Form), és el kell küldenie azt az IDF@fao.org címre.
Olvassa el a részletes részvételi feltételeket.
Minden további megtalálható a FAO Erdők Nemzetközi Napja oldalán. A pályázat 2021. február 15-én jelent meg a FAO-nál. Forrás: FAO IDF
|
| |||||||
|