FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Közösen a fenntartható jövőért!

Az Országos Erdészeti Egyesülettel közös akció keretében április közepétől az év végéig vouchereket lehet vásárolni.

Ezzel a partneri kapcsolattal az OMV Hungária felajánlja a vásárlói számára, hogy hozzájáruljanak a hazai erdőtelepítési programhoz, s vele együtt a természeti értékek megóvásához.  A klímaváltozás elleni küzdelemben ugyanis kulcsszerepet töltenek be az erdők. A fával borított területek szerencsére folyamatosan gyarapodnak hazánkban, de egy-egy voucher megvásárlásával bárki hozzájárulhat ennek a tendenciának a növeléséhez.

 

Minden 1000 forint támogatás egy facsemete elültetését biztosítja gyönyörű erdeinkben és egyúttal hozzájárul levegőnk tisztaságához. A támogatói kártyák 500 és 1000 forint értékben érhetőek el, a belőlük befolyt teljes összeget átutaljuk az Országos Erdészeti Egyesületnek. Ebből a forrásból a szervezet az első csemetéket 2021. októberében, az Erdők Hete keretében ülteti el.

 

Köszönjük, ha Ön is segít egy zöldebb jövő megteremtésében! Csatlakozzon hozzánk, ültessünk egy fát!

A Föld napján Magyarországon klímasemleges tankolást biztosított vásárlóinak az OMV Hungária Kft.: ennek keretében a vállalat a hálózatában vásárolt teljes üzemanyagmennyiség után kifizeti olyan környezetvédelmi beruházásoknak az ellenértékét, amelyek képesek a tankolt volumen felhasználása során kibocsátott CO2 mennyiség kompenzálására.

 

Mindebben az OMV partnere a világ egyik legnagyobb klímasemleges fejlesztéseken dolgozó cége, a müncheni székhelyű ClimatePartner. Az OMV Hungária több akkreditált, nemzetközi klímavédelmi projektet is támogat majd, mint például az esőerdő telepítését, az Amazonas menti flóra védelmét biztosító brazíliai fejlesztést.

Klímasemleges tankolási lehetőséget biztosítunk üzleti ügyfeleinknek is, erről többet ITT olvashat.

 

Ossza meg velünk véleményét klmasemlegesítési programjainkról!

Töltse ki kérdőívünket és nyerjen!

A nyereményjáték időszaka: 2021. április 19. 12:00 – 2021. május 31. 24:00

 

Forrás: ÖMV

Előző cikk

Három erdei szálláshelyet újított fel a Pilisi Parkerdő

Következő cikk

Roham indult a dráguló építőanyagokértStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Kenyeres Pál [80]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy Kenyeres Pál faipari gépészmérnök, erdésztechnikus, a hazai falemezipar és fakereskedelem jó ismert személyisége,…