FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

DOMOTEX: 2022. január 13-16.

Businesswoman sitting on floor looking at a laptop computer talking over mobile phone. Woman entrepreneur working from home talking on cell phone using laptop.

Kibővült termékpalettával szervezik a 2022. januári DOMOTEX szakvásárt. Az eddigi péntektől hétfőig helyett az új menetrend: csütörtöktől vasárnapig.

Businesswoman sitting on floor looking at a laptop computer talking over mobile phone. Woman entrepreneur working from home talking on cell phone using laptop.

2022. január 13. és 16. között a DOMOTEX számos újítást tartalmaz, köztük két újonnan bevezetett DOMOTEX címkét: “Kárpit és szőnyeg” és “Padló & Fal”, valamint felújították a csarnokszerkezetet. Ezenkívül a DOMOTEX még inkább az alkalmazásokra és a speciális célcsoportokra szabott speciális formátumokra fog összpontosítani.

“Decentralizáltan mutatjuk be a trendeket, az innovációkat és az életstílust az adott megjelenítési területeken” – mondta Sonia Wedell-Castellano, a DOMOTEX globális igazgatója, a Deutsche Messe AG, Hannover részéről. “A kiállítók és a résztvevők számos innovatív ötletre számíthatnak. Felfedezhetik azokat a trendeket és újításokat, amelyek alakítják a holnap vállalkozását. Különösen elégedettek vagyunk a piac szempontjából releváns kiállítókkal, hogy sikerült “visszahódítani” a közelgő eseményt. Az a tény, hogy 2022 januárjában ismét találkozhatunk a teljes padlóiparral Hannoverben, igazi csúcspont a hosszú járvány után! Ez még élvezetesebbé teszi az előkészületeket.”

A kiállítói jelentkezés száma, szintje meghaladta a várakozást.

“Sok kiállító már a regisztráció hivatalos megnyitása előtt megerősítette részvételét a DOMOTEX-en” – kommentálta Wedell-Castellano. “Ez ismételten hangsúlyozza a DOMOTEX jelentőségét globális piacként és inspirációs forrásként az egész ipar számára. A személyes találkozók jelentőségét az ipar számára nem lehet túlértékelni; olyan neves és régóta kiállított kiállítók, mint az IPEK – A.Ipektchi, a Galleria Battilossi, a Jaipur Rugs Company, a Jambros Modern Flooring, a Javi Home, a Rezas Oriental & Modern Rugs és a Zollanvari a kézzel készített szőnyegekből, valamint a Oriental Weavers Carpet, Obsession és a gépi szőnyegek ágazatából származó Royal Hali már megerősítette részvételét. Különleges örömforrás a Bauwerk Group, a HARO és a Scheucher, mint új kiállítók, valamint a ter Hürne and Windmöller részvétele a parketta, az LVT és a laminát területén. Ezenkívül az Associated Weavers, az Infloor-Girloon és az Onefloor a textil- és rugalmas szektorból, valamint a SELIT az alkalmazási és szerelési technológiai szektorból már regisztráltak.”

Jövő évtől a DOMOTEX csütörtöktől vasárnapig (korábban péntektől hétfőig volt) zajlik. Ez azt jelenti, hogy a DOMOTEX 2022. január 13-án indul és január 16-ig tart nyitva. Az új napok sorrendjével a DOMOTEX számos látogató és kiállító kívánságára válaszol, hogy már csütörtökön hivatalosan is megnyitják a show-t, és két egymást követő munkanapot kínálnak.

Forrás: panelsfurnitureasia.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kezdődik a kiállítási regisztráció a Holz-Handwerkre

Következő cikk

Mit érdemes tudni a nordmann fenyőről?




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version