FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATÁJ.HU – megújult forma a hatékonyabb ismeretátadásért

worms eye view of forest during day time
Photo by kazuend on Unsplash

A FAGOSZ három fő célja az alakulás óta változatlan. Az erdőgazdálkodás és a faipar ismertségének és elismertségének bővítése; a fafelhasználás bővítése, a fa mint anyag népszerűsítése; a fagazdasági vállalkozások vitalitásának és vonzerejének javítása. Céljaink elérésének kiemelkedő eszköze a FATÁJ elektronikus szaklapunk (www.fataj.hu), illetve a FATUDAKOZÓ online fagazdasági cégadatbázisunk (www.fatudakozo.hu) folyamatos működtetése.

Pár nappal ezelőtt új kiszolgáló rendszert kapott a FATÁJ.

A technológia változása, az információk egyre bővülő köre szükségessé tette, hogy a csaknem másfél évtizede kialakított szerkezeten változtassunk.
A korábbi (digitális) FATÁJ híranyagok megőrzésére, azok folyamatos elérhetőségére törekedve alkottuk meg a FATÁJ weboldalának legújabb felületét.

Az átmenetet segítve 2021-ben közzétett írásainkat bedolgoztuk az új rendszerbe, így lesz egy pár hónapnyi időszakra vonatkozó kettőződés, de meggyőződésünk, hogy ez a felhasználók javát, a hírek fogyasztóinak érdekét, illetve a hírekben szereplők érdekét ugyanúgy segíti.

Az új rendszer fejlesztése az Agrárminisztérium pénzügyi támogatásával valósulhatott meg.

A működési logikát úgy alakítottuk ki, hogy azt ne kelljen tanfolyamon oktatni, legyen egyértelmű.
Ezért részletes ismertetőbe nem kezdünk.

Azt viszont minden olvasónktól köszönettel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, véleményét, javaslatait, melyek alapján még inkább tudjuk majd fokozni a FATÁJ hatékonyságát.

Észrevételeidet az info@fagosz.hu címre írt levélben várjuk.



Köszönettel:
Tóth János és Mőcsényi Miklós
FATÁJ team

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a FAGOSZ és a NAK

Következő cikk

Megszületett a megállapodás a KAP reformról Luxemburgban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…