FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Wood Arts Intarsia

Küldj 3 kedvenc portré fotót magadról, amin jól látszódnak a részletek és ha kiválasztalak, akkor készítek rólad egy a különleges intarzia portrét kis méretben egzotikus faanyagokból.

Mivel nagyon időigényes a művészi munka, így eltarthat egy darabig, amíg mindenki jelentkezik és mind a 20 portré elkészül, de ha ez megtörténik, utána egy közös kiállításon mutatom be a műveket 2022-ben Magyarországon. Digitális változatot elküldöm neked, ha kész a portré, a kiállítás után az eredeti alkotás is megvásárolható.

woodartsintarsia@gmail.com

Send 3 favourite portrait photos of yourself that show off your details and if I choose you, I will create a special inlay portrait of you in small exotic woods. As it is a very time consuming artwork, it may take a while for everyone to apply and all 20 portraits to be completed, but once that happens, I will then present the artwork in a joint exhibition in Hungary in 2022. I’ll send you a digital version once the portrait is finished, after the exhibition the original artwork will be available for purchase.

forrás: Wood Arts Intarsia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tűzifa-csalók elleni fellépés

Következő cikk

Klímaváltozás elleni harca buzdítanak vallási vezetők




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version